fbpx
Az RTL Klub Made in Karantén című műsora

Kiderült, mikor érkezik az új tehetségkutató, a Made in Karantén, leveszik A Tanár új évadát az RTL Klub képernyőjéről

Egy hét múlva ilyenkor már látható lesz az új tehetségkutató, ahol a koronavírus-karanténban élő emberek azt mutatják meg, hogyan töltik az idejüket. Az új műsor a Tanár című sorozat helyére kerül, amelynek épp csak most érkezett meg az új évad első epizódja, de máris lekerül az RTL Klub képernyőjéről. A világjárvány hozta így.

Április 18-án, jövő héten szombaton este 20 órától lesz először az RTL Klub képernyőjén a Made In Karantén című új tehetségkutató – derült ki ma este a műsor a csatornán sugárzott kedvcsináló videójából. Ez az a műsor, melynek alkotói olyan hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat a koronavírus miatt.

A műsor azt mutatja meg, hogy készítője hogyan éli meg a karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait, és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Lehet ez otthoni koncert az erkélyről, tánc házi kedvencekkel, zsonglőrködés, palacsintasütés, tényleg bármi.

A beküldött videókból a Made in Karantén négytagú zsűrije, Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző fogja kiválasztani az adás legjobbját, melynek készítője 1 millió forinttal gazdagodhat.

Váratlanul lekerül a képernyőről a Tanár 3. évada

A Made in Karantén A Tanár című sorozatot váltja, ami azért érdekes, mert ma volt a széria új, 3. évadának első része képernyőn, és ismert, hogy a széria új évadának forgatásaival már tavaly októberben végzett a csatorna.

Frissítés 21:15

A reklámszakma befékezése és a járvány miatt leálló sorozatgyártás miatt alakult így

A témával szintén foglalkozó SorozatWiki azt írja, hogy miután a tanáros sorozat most máris lekerül az RTL Klub képernyőjéről, az RTL Most+ digitális platformon a megszokott vetítési időpontban ugyanakkor látható lesz ezután is. Az oldal úgy tudja, a szériát azért veszik le a tévéképernyőről, mert a koronavírus miatt takaréklángra kapcsolt a reklámszakma, azaz jelentősen csökkentek a reklámbevételek, és így nem érné meg most képernyőre tűzni a Tanárt, pláne amikor őszre úgyis kevés tartalom marad a forgatások leállítása miatt, így érdemes tartalékolni későbbre.

Leghamarabb ősszel tűzheti műsorra az RTL Klub A Tanár 3. évadát, addig marad az előfizetéses alapú digitális platform.

Pénzügyi újratervezés az egész RTL Csoportnál

Mint arról a Media1 a napokban beszámolt, az RTL Magyarország anyavállalata, Európa egyik vezető médiakonszernje, az RTL Group (RTL Csoport) az idei pénzügyi tervének újratervezésére kényszerül a világjárvány következtében.

Az újratervezés részeként a vállalat vezetése azt tanácsolja a cég közgyűlésének, hogy mégse kerüljön sor osztalékfizetésre, pedig jók lettek a 2019-es pénzügyi eredmények (egyébként a magyarországi leányvállalat is jól teljesített). A járvány következtében pár hét alatt teljesen megváltozott gazdasági helyzet miatt a reklámbevételek csökkenésére kell számítania a vállalatcsoportnak, mely eredetileg részvényenként 4 eurós osztalékot fizetett volna.

Az RTL Magyarországnál egyelőre türelmünket kérték, amikor a napokban a hazai leányvállalatot érintő lépésekről érdeklődtünk.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások