fbpx
A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetője, Majka

Óriási bukás a TV2-n a Nyomd a gombot, tesó!

Őszi negatív nézettségi rekordot produkált a Majka által kifejlesztett gameshow. A csütörtöki adást még kábelcsatornáknál is kevesebben nézték.

Mindössze 3,6 százalékos közönségarányt (SHR%) produkált csütörtökön a TV2 Majka közreműködésével kifejlesztett új gameshow-ja, a Nyomd a gombot, tesó! a kereskedelmileg kiemelten figyelt 18-49 év közötti korcsoportban – ezzel a produkció őszi negatív nézettségi rekordot ért el az RTL Klub és a TV2 valamennyi főműsoridős, új adással jelentkező szórakoztató produkciója között, írja a SorozatWiki.

Az oldal szerint jelenleg az átlagos közönségarányt nézve is az őszes őszi, esti műsorok közül is a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow áll a legrosszabbul. A Majka-féle gameshow ellen csütörtökön az RTL Klubon a Konyhafőnök VIP 16,8 százalékot, a Barátok közt késő esti ismétlése 9 százalékot produkált.

Még kisebb csatornák is rávertek Majka és a TV2 műsorára

Ám nem is csupán az RTL Klub műsorai verték meg a TV2 gameshowját, de  még több kábelcsatorna is nézettebb volt a sugárzás idején. Az RTLII a Showder Klubbal (4,3%), a Film+ a Penge című alkotással (6,3%) és a Mozi+ A szállító című filmmel (4,2%) győzte le Majka game show-ját, de még kisebb más tévéadók is időszakosan előzni tudták a TV2-t.

Besültek a TV2 őszi újdonságai

A TV2-nél egyébként nagyon rosszul alakult az ősz második fele. Meglehetősen rosszul teljesít az új sorozat, a Mintaapák, de az Újratervezés és a Nyomd a gombot, tesó! egészen siralmas nézettséget hozott (emiatt már a műsorrendet is meg kellett bolygatni nemrég), így a Majka által kifejlesztett vetélkedő bukása trendszerűen is érvényes. Ám a csütörtöki számok még az eddigiekhez képest is rosszabbul alakultak a TV2 szempontjából.

Mint arról néhány napja már mi is beszámoltunk, a TV2 saját gyártású műsorainak nézettsége olyan rosszul alakult, hogy a médiavállalat megszüntette a saját gyártású műsorokért felelős kreatív igazgatóságát. Ugyancsak megszűnik a TV2 csoporthoz tartozó FEM3 tévécsatorna két kiemelt műsora.

Frissítés

A siralmas nézettségi adatok miatt már mától azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n. Maja vetélkedőjét késő estére száműzi a csatorna, a műsor eddigi időpontjára pedig Ördög Nóra egy korábbi műsorát helyezik.

Borító: A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetője, Majka. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások