Majka, a TV2 Nyomd a gombot a tesó! ötletgazdája és műsorvezetője

Nyomd a gombot tesó: Majkával fejlesztett új vetélkedőt a TV2

Az új gameshow hamarosan már látható is lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nyomd a gombot tesó! címmel egy új gameshow elindítását jelentette be a TV2 pénteken.

A vetélkedőt a csatorna az egyik népszerű műsorvezetőjével közösen, Majkával közösen fejlesztette ki.

A Nyomd a gombot tesó! nyolc körből áll majd, ahol a tét az 50 milliós pénznyeremény. A játékban párosok vesznek részt, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de különböző egyéb izgalmas feladatokat is teljesíteniük kell.

„Régóta dolgozunk ezen a közös projekten Majkával. Tehetsége, kreativitása és a sok éves televíziós tapasztalata biztosíték arra, hogy a saját ötlete alapján készülő új műsort is sikerre vigye” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az új gameshow előkészületei jelenleg a játékosok toborzásánál tart.

Megszólalt Majka is, aki azt mondta: amióta csak televíziós műsorokat vezet, mindig is foglalkoztatta egy új, eredeti formátum ötlete. Nagy öröm számára, hogy a TV2 partner volt ennek a megvalósításában.

A TV2 küldött egy werkfilmet is.

Akit esetleg érdekelne, ide kattintva jelentkezhet játékosnak.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol ma számoltunk be arról is, hogy Berki Krisztián műsort kap a Sláger TV-n. A TV2-vel összefüggő másik mai hír, hogy a jövő héttől változik a csatorna műsorrendje.

Borító: Majka, a TV2 Nyomd a gombot a tesó! ötletgazdája és műsorvezetője. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!