fbpx
távkapcsoló

Azonnali műsorváltozás a TV2-n a Nyomd a gombot, tesó! csúfos bukása miatt

A Majka által kifejlesztett vetélkedő óriási bukása miatt éjszakába száműzi a gombnyomkodós vetélkedőt a TV2, és inkább Ördög Nóra korábbi műsorát ismétli.

Mint arról a Media1 is beszámolt, egészen siralmas nézettséget produkál a TV2-n idén ősszel debütált, Majka által kifejlesztett Nyomd a gombot, tesó! című új gameshow. A műsor, mely már a kezdetektől is elég vacakul teljesített, a múlt héten újabb mélypontra jutott: olyannyira, hogy mint azt a SorozatWiki nyomán megírtuk, csütörtökön még néhány kábelcsatornáénál is kisebb volt a nézőközönsége. Majka műsora az RTL Klub és a TV2 valamennyi főműsoridős, új adással jelentkező szórakoztató produkciója között őszi negatív nézettségi rekordot ért el a kereskedelmileg kiemelt, 18 és 49 éves korcsoportjában.

A Nyomd a gombot, tesó! mindössze mindössze 3,6 százalékos közönségarányt (SHR%) tudott elérni 18-49-ben.

Ilyen csúfos bukás után aligha meglepő fejlemény, hogy most a TV2 azonnali műsorváltozásról határozott.

Éjszakába száműzik Majka műsorát

Mint arról a Műsorvízió beszámolt, az eredmények alapján a TV2-nél úgy határoztak, az év utolsó előtti hetében ismét alakítanak az esti műsorrenden és december 16-tól, azaz már mától még későbbre pakolják a Nyomd a gombot, tesó!-t. A vetélkedő a műsorváltozás után 23:50-kor kezdődik, a helyére 21:40-től öt adás erejéig pedig visszatér a Vigyázat, gyerekkel vagyok! ismétlése.

A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetője, Majka
A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsora és a műsorvezető, Majka. Fotó: TV2 sajtószoba

A TV2-n az 51. héten így hétből hat napon is Ördög Nóra műsorai lesznek láthatóak, hiszen hétköznap a Stohl András és Ördög Nóra vezette Újratervezés és a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, vasárnap pedig a szintén nem túl sikeres Catch! – Úgyis utolérlek! kerül képernyőre, amelynek szintén Ördög Nóra a házigazdája.

Az azonnali műsorváltozás azért is érdekes, mert pár hete egyszer már próbálkozott ezzel a TV2, de ettől sem jöttek meg a nézők.

A TV2-nél olyannyira rosszul sikerült az ősz második fele, hogy nemrég belső átszervezés történt a cégnél, és megszüntették a vállalat kreatív igazgatóságot, mely a saját gyártású műsorokért felelt eddig.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Pixabay
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások