fbpx
A TV2 Csoport Fem3 csatornájának Fem 3 Cafe című műsorának műsorvezetői

Megszűnik a TV2 Csoport két kiemelt műsora

A jövő év elejétől nem lesz látható a FEM3 Café című délelőtti magazinműsor és a Joshi, a legjobb barát is lekerül a képernyőről.

Mint arról nemrégiben beszámoltunk, megszüntette a TV2 Média Csoport megszünteti Kreatív Igazgatóságát. Most pedig kiderült, hogy ezzel még nincs vége a cég körüli átalakításoknak. Ugyanis két, a TV2 Média Csoporthoz tartozó tévéműsor is lekerül a képernyőről 2020 januárjától. Méghozzá mindkét műsor kiemelt műsornak számít az adott csatornán.

Megszűnik a FEM3-on a FEM3 Café című magazinműsor

A Blikk írta meg elsőként, hogy a jövő évtől lekerül a képernyőről a TV2 portfóliójába tartozó FEM3 női tévécsatorna programkínálatából a FEM3 Café elnevezésű női magazinműsor.

A napilap azért is tartja meglepőnek a fejleményt, mert a FEM3 Café műsorban több olyan műsorvezető is kipróbálhatta magát az elmúlt időszakban, akik ha beváltak, átmehettek a TV2 főcsatornára, például a Mokkába, vagy más megbízásokat kaptak a vállalatnál. Nemrégiben szerződtették például Zimány Lindát a műsorhoz, de Stohl András lánya, Stohl Luca, valamint Nagy Adri énekesnő, és Kárpáti Rebeka, az egykori szépségkirálynő is a FEM3 Café műsorában próbálhatta ki magát műsorvezetőként.

Zimány Linda, a Fem3 café műsorvezetője
Zimány Linda, a megszűnő Fem3 café műsorvezetője. Fotó: Vojcehovszkij Richárd / TV2 sajtószoba

A bulvárnapilap értesülését a TV2 Csoport is megerősítette:

„A cégcsoport tervei között szerepel a TV2 reggeli és délelőtti sávjának további erősítése, így januárban nem tér vissza a képernyőre a FEM3 Café. Már a stratégia részeként indult el közel két hónapja a Mokkacino című magazinműsor is, amit a nézők pozitívan fogadtak” –  közölte a médiavállalat.

A FEM3 tévécsatorna sajtószobájában a megszűnő magazinműsor egyébként még jelenleg is a csatorna két kiemelt műsorának egyikeként szerepel.

Joshi Bharat mélyinterjús sorozata is megszűnik

A Bors eközben arról ír, lekerül a képernyőről Joshi, a legjobb barát című műsor is. Ez szintén kiemelt saját gyártású műsora volt eddig a FEM3 tv-nek.

Az indiai származású, de huszonéves kora óta Magyarországon élő, nyugdíjas tévés, Joshi Bharat eddig hétről hétre hírességekkel folytatott mélyinterjúkat, vagy ahogy a lap fogalmazott: „lelkizős beszélgetéseket”. A lap megkérdezte a TV2-höz műsorvezetőként több mint tíz éve csatlakozó Joshi Bharátot, hogyan éli meg, hogy véget ér a műsora, és ezzel ő is lekerül a képernyőről, amire azt mondta, az élet mindig változásokkal van tele:

„Az elmúlt hatvannégy évem alatt már pár helyzetet teremtett nekem a sors, amit meg kellett éljek és felül kellett kerekedjem rajta. Nem szabad sosem negatívan szemlélni a világot, hisz azzal nem megyünk előre” – mondta a műsorvezető, aki azt mondta, igaz ugyan, hogy ennek most vége lesz, de hiszi, hogy újabb szakasz jön, újabb kihívásokkal.

Joshi Bharát, a TV2 Csoport FEM3 csatornájának műsorvezetője
Joshi Bharat, a TV2 Csoport FEM3 csatornájának műsorvezetője. Fotó: TV2 / Bársony Bence

Joshi Bharat ezután felidézte, hogy a műsora eredetileg egy talkshow-val indult még anno 2008-ban, az elmúlt években változott át mélyinterjús beszélgetésekké. „Ezek az idők nem fognak nyomtalanul eltűnni az éle­temből, csupa jó élmény köthető hozzá”.

A TV2-nél azt mondták, a műsorvezető neve több más műsor kapcsán is felmerül

A Joshi, a legjobb barát idén december végéig még képernyőn lesz, sőt a műsorvezető a szintén a TV2 csoporthoz tartozó Zenebutik tévécsatornán is műsorvezetőként lesz jelen. A műsorvezető hozzátette, még nem tudja, mit hoz számára a jövő, de addig is, amíg valamilyen új lehetőséggel találja magát szembe, a saját vállalkozására fókuszál majd. Saját vállalkozásáról azt mesélte, van egy stúdiója, ott foglalkoztat embereket.

„A sorselemzés a szakmám, ami már 1988 óta tart, szóval addig sem lesz hiányom, amíg nem jön a következő műsor, amivel megkeresnek majd a jövőben.”

A napilapnak a TV2-nél azt mondták, igaz ugyan, hogy Joshi, a legjobb barát véget ér, de több műsor kapcsán is felmerült a neve, így akár még nyugdíjasként is újra képernyőn lehet még.

A Media1 tv rovatában további tévés hírek találhatók. Nemrég a SorozatWiki nyomán megírtuk azt is, hogy óriási bukás a TV2-n Majka új game show-ja, a Nyomd a gombot, tesó!

Borító: A TV2 Csoport FEM3 elnevezésű tévécsatornájának Fem 3 Cafe című műsorának műsorvezetői. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások