Ördög Nóra és a Stohl András új közös műsora, az Újratervezés a TV2-n

A TV2 máris átvariálja az estéket, mert nem jól teljesítenek az új műsorai

Bár a múlt héten lépett életbe a TV2 új műsorrendje, de az máris jelentősen változik a jövő héten, mert sem az Ördög Nóra és Stohl András vezette Újratervezés, sem pedig a Majka által kitalált Nyomd a gombot, tesó! című gameshow nem hozza az elvárható nézettséget, ráadásul az új saját napi sorozat, a Mintaapák sem remekelt eddig.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Jelentős átszervezések lesznek a jövő héten a TV2 főműsoridős programjában, több műsor is új időpontban kezdődik a jövő héttől – vette észreSorozatWiki.

A 46. heti, múlt heti nézettségi adatok alapján a TV2 premier epizódokkal ekkor bemutatkozó új műsorai a november 11-i új műsorrend életbe lépését követően kifejezetten rosszul teljesítettek.

A TV2 Média Csoport új saját készítésű napi sorozata, a Mintaapák, valamint a Majka ötlete nyomán készülő Nyomd a gombot, tesó! című gameshow és az Ördög Nóra, valamint Stohl András által vezetett Újratervezés című átépítő-shownak sem sikerült nézettségben felülmúlnia az RTL Klubon futó műsorokat.

46. heti televíziós nézettség
46. heti televíziós nézettség. Forrás: Nielsen Közönségmérés

A november 11-én bemutatott új műsorok azóta sem leltek erőre, ezért dönthetett úgy a TV2, hogy jövő héttől ismét új műsorrendet léptett életbe. A főműsoridőn belül szinte egyedüliként jól teljesítő Tények Plusz után 19 óra 25 perces kezdéskor marad ugyan az új napi sorozat, a Mintaapák, de a szériát követően az eddigi 22:05-ről az Újratervezés átkerül 20:35-re, így az Újratervezés a korábbi kezdéssel esélyt kap a jobb eredményre, míg a Majka-féle Nyomd a gombot, tesó! a rossz eredmények miatt 20:35-ről átkerül 21:35-re és körülbelül 23 óráig tart majd.

Egy másik változást is meg kell szoknia a TV2 nézőinek a jövő héttől, ugyanis a mostani hétvégén a fináléval véget ér a Sztárban sztár című zenei tehetségkutató. Emiatt a jövő héttől vasárnap esténként már a Catch! – úgyis utolérlek! című új, fogócskázós sportvetélkedővel próbál felülkerekedni az RTL Klub nézettségén a TV2. Ez utóbbi műsornak egyébként szintén Ördög Nóra lesz a fő házigazdája.

Frissítés:

A műsorok kezdési időpontját először nem pontosan írtuk, ezeket javítottuk.

Borító: Ördög Nóra és a Stohl András új közös műsora, az Újratervezés a TV2-n

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!