Tv2

Megszűnt a TV2 kreatív igazgatósága

Fontos változásokat hajtott végre Pavel Stanchev vezérigazgató a tévétársaságnál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Átalakították a napokban a TV2 Média Csoport saját gyártású műsoraiért felelős területet, ami azzal járt, hogy megszűnt a tévétársaságnál a kreatív igazgatóságértesült a SorozatWiki. Az oldal információi szerint az úgynevezett on-air promó részleg a Dobsi Adrienn vezetése alatt álló kommunikációs igazgatósághoz került át, ahova eddig a pr és marketing osztályok tartoztak.

A kreatív osztály megszűnését követően a műsorok kreatív felügyelete Fischer Gábor programigazgató alá kerül. Bár a kreatív igazgatóság megszűnt, Kirády Attila kreatív igazgató a vállalatnál marad, de Fischer Gábor programigazgató lesz a főnöke.

A kreatív igazgatóság 2017 júliusában jött létre a korábban programigazgatói feladatokat ellátó Ökrös Gergely vezetésével. Ökrös Gergely azonban, több más vezetőtársával együtt idén tavasszal távozott a TV2-től. Kirády Attila ezután kapta meg a kreatív igazgatói posztot.

Bár a SorozatWiki a mostani átszervezés okaira nem tért ki, de a döntésben vélhetően nagy szerepe lehetett a TV2 ősszel képernyőre tűzött saját gyártású produkcióinak rossz nézettségi teljesítményének.

A kreatív igazgatóság megszűnését és az átszervezéssel kapcsolatos információkat egyébként a TV2 sajtóosztálya is megerősítette.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!