Tv2

Megszűnt a TV2 kreatív igazgatósága

Fontos változásokat hajtott végre Pavel Stanchev vezérigazgató a tévétársaságnál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Átalakították a napokban a TV2 Média Csoport saját gyártású műsoraiért felelős területet, ami azzal járt, hogy megszűnt a tévétársaságnál a kreatív igazgatóságértesült a SorozatWiki. Az oldal információi szerint az úgynevezett on-air promó részleg a Dobsi Adrienn vezetése alatt álló kommunikációs igazgatósághoz került át, ahova eddig a pr és marketing osztályok tartoztak.

A kreatív osztály megszűnését követően a műsorok kreatív felügyelete Fischer Gábor programigazgató alá kerül. Bár a kreatív igazgatóság megszűnt, Kirády Attila kreatív igazgató a vállalatnál marad, de Fischer Gábor programigazgató lesz a főnöke.

A kreatív igazgatóság 2017 júliusában jött létre a korábban programigazgatói feladatokat ellátó Ökrös Gergely vezetésével. Ökrös Gergely azonban, több más vezetőtársával együtt idén tavasszal távozott a TV2-től. Kirády Attila ezután kapta meg a kreatív igazgatói posztot.

Bár a SorozatWiki a mostani átszervezés okaira nem tért ki, de a döntésben vélhetően nagy szerepe lehetett a TV2 ősszel képernyőre tűzött saját gyártású produkcióinak rossz nézettségi teljesítményének.

A kreatív igazgatóság megszűnését és az átszervezéssel kapcsolatos információkat egyébként a TV2 sajtóosztálya is megerősítette.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.