Tv2

Megszűnt a TV2 kreatív igazgatósága

Fontos változásokat hajtott végre Pavel Stanchev vezérigazgató a tévétársaságnál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Átalakították a napokban a TV2 Média Csoport saját gyártású műsoraiért felelős területet, ami azzal járt, hogy megszűnt a tévétársaságnál a kreatív igazgatóságértesült a SorozatWiki. Az oldal információi szerint az úgynevezett on-air promó részleg a Dobsi Adrienn vezetése alatt álló kommunikációs igazgatósághoz került át, ahova eddig a pr és marketing osztályok tartoztak.

A kreatív osztály megszűnését követően a műsorok kreatív felügyelete Fischer Gábor programigazgató alá kerül. Bár a kreatív igazgatóság megszűnt, Kirády Attila kreatív igazgató a vállalatnál marad, de Fischer Gábor programigazgató lesz a főnöke.

A kreatív igazgatóság 2017 júliusában jött létre a korábban programigazgatói feladatokat ellátó Ökrös Gergely vezetésével. Ökrös Gergely azonban, több más vezetőtársával együtt idén tavasszal távozott a TV2-től. Kirády Attila ezután kapta meg a kreatív igazgatói posztot.

Bár a SorozatWiki a mostani átszervezés okaira nem tért ki, de a döntésben vélhetően nagy szerepe lehetett a TV2 ősszel képernyőre tűzött saját gyártású produkcióinak rossz nézettségi teljesítményének.

A kreatív igazgatóság megszűnését és az átszervezéssel kapcsolatos információkat egyébként a TV2 sajtóosztálya is megerősítette.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

koronavírus, maszk, covid-19

Kizökkentette a rutinból a karantén a kommunikációs szakmát

Jól vették a járvány kommunikációs kihívásait a magyar vállalatok a kommunikációs szakma megítélése szerint. A szakemberek úgy látják: a járvány „érdekes és újszerű” feladatokat hozott, hatékonyabb, kreatívabb lett a vállalati kommunikáció ebben az időszakban. Nyilvánvalóvá vált emellett, hogy a belső kommunikációt nem lehet elhanyagolni – derül ki az Uniomedia kommunikációs ügynökség és a Media1 hírportál közös kutatásából.