fbpx
Tv2

Megszűnt a TV2 kreatív igazgatósága

Fontos változásokat hajtott végre Pavel Stanchev vezérigazgató a tévétársaságnál.

Átalakították a napokban a TV2 Média Csoport saját gyártású műsoraiért felelős területet, ami azzal járt, hogy megszűnt a tévétársaságnál a kreatív igazgatóságértesült a SorozatWiki. Az oldal információi szerint az úgynevezett on-air promó részleg a Dobsi Adrienn vezetése alatt álló kommunikációs igazgatósághoz került át, ahova eddig a pr és marketing osztályok tartoztak.

A kreatív osztály megszűnését követően a műsorok kreatív felügyelete Fischer Gábor programigazgató alá kerül. Bár a kreatív igazgatóság megszűnt, Kirády Attila kreatív igazgató a vállalatnál marad, de Fischer Gábor programigazgató lesz a főnöke.

A kreatív igazgatóság 2017 júliusában jött létre a korábban programigazgatói feladatokat ellátó Ökrös Gergely vezetésével. Ökrös Gergely azonban, több más vezetőtársával együtt idén tavasszal távozott a TV2-től. Kirády Attila ezután kapta meg a kreatív igazgatói posztot.

Bár a SorozatWiki a mostani átszervezés okaira nem tért ki, de a döntésben vélhetően nagy szerepe lehetett a TV2 ősszel képernyőre tűzött saját gyártású produkcióinak rossz nézettségi teljesítményének.

A kreatív igazgatóság megszűnését és az átszervezéssel kapcsolatos információkat egyébként a TV2 sajtóosztálya is megerősítette.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások