Bochkor Gábor, #bochkor

Bochkor Gábor visszatér(ései)

A Media1 megtudta, hogy Bochkor Gábor valóban tárgyalt-e a kesmás Retro Rádióval rádiós karrierje folytatásáról, és hogy mikor lesz a #bochkor című tévéműsor új évadának premierje.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptember 8-án tér vissza a médiába Bochkor Gábor rádiós- és televíziós showman – tudta meg a Media1.

Az információt a Media1 érdeklődésére Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója is megerősítette.

Az ugyan eddig is ismert volt, hogy az ATV új évadot rendelt a #bochkor című talkshow műsorból, de a műsor pontos kezdési időpontját illetően egyelőre csak feltételezések jelentek meg a médiában. Németh S. Szilárd a Media1 kérdésére azonban csütörtökön azt is elmondta, hogy vasárnap esténként 20:30-kor lesz látható az ATV-n a talkshow, melyben ismert emberek beszélnek a saját életükről.

Tudja-e folytatni Bochor a rádiózást is?

Bochkor Gábor egyébként azóta is szünetelteti a rádiós pályafutását, hogy februárban az Önindító című műsorának helyet biztosító Music FM a Médiatanács miatt elnémult.  A műsorvezető kijelentette ugyan a rádió bezárását követően, hogy szándékában áll folytatni a rádiózást, de hivatalos közlés azóta sem jelent meg a visszatérése konkrét idejét és helyszínét illetően. Ezzel kapcsolatban annyi már ismert volt eddig is, hogy Bochkor biztosan nem a Sláger FM-re megy, másrészt egykori állandó műsorvezetőtársa, István Dániel a Manna FM-nél kötött ki.  A Story magazin e heti száma Bochkor rádiós karrierjének folytatásával kapcsolatban most Bockhor fotója mellett tényként kezelve közli: „Hamarosan ismét hallhatjuk őt a Retro Rádióban”.

A cikk alapján azonban az derül ki, hogy ezt csak Bochkor Gábor egyik, meg nem nevezett ismerősére hivatkozva közölte a bulvármagazin.

Az újság a cikkben az írás címéhez képest már visszafogottabban fogalmaz. Azt írják: Bochkor „diszkréten hallgat” arról, hogy melyik rádiócsatornával áll tárgyalásban, de az informátor szerint „a Retro Rádióval kerül egyre közelebb egymáshoz az álláspontjuk.”

A Story az informátorára hivatkozva azt állítja, tulajdonképpen mindenben megegyezett a rádió és Bockhor. Ennek ellenére a cikk alapján az például elég homályos, hogy mikor is kezdődne a műsor.

A lap szerint olyat is hallani, hogy idén már nem nyúlnak bele a Retro műsorstruktúrájába, és csak januártól lenne hallható Bochkor Gábor, de azt is hozzáteszik, hogy „akár még az is előfordulhat, hogy hamarabb adásba kerül.”

Ami egészen biztos

Annyit a Media1 – az ügyben hitelesnek tekinthető és egymástól független – informátorai is megerősítettek, hogy Bochkor valóban tárgyalt a Retro Rádióval, több alkalommal is voltak találkozói a Fidesz-közeli alapítvány, a KESMA országos rádiójának vezetőivel. De hogy lett-e/lesz-e ebből tényleges megegyezés, azt a Story-cikk címbeli állításával ellentétben egyelőre a Media1 forrásai közül senki sem tudta biztosra mondani.

Hogy kiderülhessen, tényleg mindenben megegyezett-e már a rádióval, ahogy az a Story magazin írta, a Media1 kereste telefonon Bochkor Gábort, de ő sem a hívásainkra, sem az sms-ünkre nem reagált egyelőre, de persze próbálkozunk tovább, illetve ha visszahívást kapunk, vagy bármi kiderül az 55 éves showman rádiós karrierjének folytatásáról, arról beszámolunk.

Egyelőre tehát marad a találgatás, és Bochkor Gábort kedvelői számára az ATV, ahol szeptember 8-án indul a tévés műsora. A többi pedig majd kiderül.

További rádiós hírek olvashatók a Media1 rádió rovatában, tévés hírek pedig a tv rovatban

Borító: Bochkor Gábor az ATV #bochkor című műsorában.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!