fbpx
Friderikusz Sándor, István Dániel és Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorában

Bochkorék keresik új helyüket

A Music FM ellehetetlenülése után is folytatni akarják a rádiózást az Önindító műsorvezetői. Egy most megjelent nyilatkozatból az is kiderült, merre nem folytatják.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, csütörtöktől néma lesz a 89,5 Music FM frekvenciája, illetve az ország 4-5. leghallgatottabb rádiója, mivel a Médiatanács tavaly novemberben nem hosszabbította meg a rádió február 7-én lejáró hét éves médiaszolgáltatási jogosultságát, és a Music FM-et működtető Prodo Voice Zrt. pedig nem talált megoldást a helyzetre. A frekvencia elnémításával a Music FM Önindító című reggeli műsora is nehéz helyzetbe kerül.

A Blikk azonban észrevett egy megszólalást, amit Bochkor Gábor, az Önindító egyik műsorvezetője tett az adásban. Bochkor azt mondta, a rádiós pályafutását folytatni szeretné. Azt viszont nem mondta el, merre folytatja.

„Sokan kérdeztétek az elmúlt hetekben, mi lesz velünk. Azért nem beszéltünk róla, mert nem akartunk hangulatot rombolni. Vezetőségünk mindent elkövetett azért, hogy a rádiónk ilyen-olyan formában tovább szólhasson, de arról még nem tudunk pontos információt mondani, hol és mikor leszünk újra hallhatók. Csak annyit ígérhetünk, nem tűnünk el hosszú időre.”

Bochkor Gábor hozzátette, hónapok óta ezzel foglalkoznak, csak nem akartak belőle napi témát csinálni:

„A frekvenciabérleti szerződés lejár, ezt tudomásul kell venni, de bizakodóak vagyunk. Rögtön közöljük, ha kiderül, hol lesz hallható újra a csapat. Leszünk mi, csak még nem kristályosodott ki teljesen, hogy hol. Senki ne szomorkodjon, de ennyit el kellett mondani, mert közeleg a búcsú napja”

Sláger FM: Nem hozzánk jönnek

Ha hinni lehet a nyilatkozatoknak, akkor egyébként annyi már bizonyos, hogy Bochkor nem a Blikk informátorai szerinti Sláger FM-en folytatja, legalábbis a rádió tulajdonosa, Radu Morar határozottan azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy nekik ez visszalépés lenne, szóval nem készülnek ilyenre.

„A 95.8 Sláger FM számára visszalépés lenne reggelre átigazolni Bochkorékat, hiszen a korábbi frekvencián is hallgatottabb volt a Sláger Reggel, mint az Önindító, ráadásul most már kétszer akkora frekvencián kétszer annyi hallgatót érünk el, így biztos vagyok benne, hogy a reggeli műsorunk továbbra is a leghallgatottabbak között lesz”

Kiemelt kép: Friderikusz Sándor, István Dániel és Bochkor Gábor az Önindítóban. Fotó: Music FM, Facebook (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások