fbpx
Pestisrácok

Törölte a PestiSrácok munkatársa az alsóneműs fotót és mégis elnézést kér Nagy Blankától, pedig fogadást kötött, hogy ezt nem fogja megtenni

Pilhál Tamás azután döntött fogadalma megváltoztatásáról, hogy Nagy Blanka éles hangú levélben kérdezte meg tőle: mit szólna hozzá, ha a saját gyerekét alázták volna meg hasonlóképpen. A Pilhál által közzétett bocsánatkérésbe azért belekerült pár sértegetés is. Pilhál olvasótáborát megosztja a kérdés.

Ahogy arról kedden a Media1 is beszámolt, kitiltották a Pestisrácok összes munkatársát a Demokratikus Koalíció valamennyi eseményéről, amiért Pilhál Tamás, a Pestisrácok nevű, kormányközeli weboldal munkatársa egy kukkolós képpel alázta meg női, emberi mivoltában a 19 éves Nagy Blankát. A DK bejelentette azt is, törvényjavaslatot nyújt be annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő még egyszer, hogy valaki egy nőt a szoknyája alá fotózva nyilvánosan megaláz. Pilhál Tamás előzőleg, még a hétvégén a DK ülésén részt vevő diáklány, a széken ülő Nagy Blanka alsóneműjéről készített felvételt publikált az interneten, a lány elleni lejáratást még egy „Trágárka villant” kommentárral tetézve.

Az eset után a kormányközeli revolvermédiumokban már huzamosabb ideje – bukott sajtójogi perekhez vezető – kamusztorikkal, álhírekkel lejáratni próbált, korábban Orbán Viktort és Áder Jánost élesen bíráló Nagy Blanka is megszólalt, nyílt levelet tett közzé. Ebben a levélben a Pestisrácok munkatársának címezve Nagy Blanka egyebek mellett azt írta, Pilhál valószínűleg hasonló esetben nagyon fel lett volna háborodva, ha ugyanezt a saját családtagjával, gyerekével tette volna valaki.

Nem sokkal később az elnézéskéréssel addig adós Pilhál Tamás a Pestisrácok oldalán végül mégis közzétett egy írást, melynek címe:

„Bocsánatot kérek! – Válasz Nagy Blankának”

Pilhál előre fogadást kötött, hogy nem fog elnézést kérni

Pedig mint a sajnálkozó cikkből kiderült, Pilhál előzetesen fogadást kötött valakivel, hogy nem fog elnézést kérni. Azonban mint a Nagy Blankának írott válaszcikkben szerepel, Nagy Blanka nyílt levele olyannyira meglepte Pilhált, hogy mégis úgy döntött, elnézést kér.

Igaz, Pilhál Tamás az elnézéskérésbe csomagolva, burkoltan azért odabök Nagy Blankának, amiért az korábban erős kifejezésekkel illette a két közjogi méltóságot, Orbán Viktort és Áder Jánost, és börtönbe küldte volna őket. Pilhál azonban azt írja, a Nagy Blanka által közzétett nyílt levél emberi lett, és bár ebben tahó parasztnak nevezte Nagy Blanka a kukkolós Pilhált, ő ezen nem tudott megsértődni, hiszen ő előzőleg Trágárkának, ménkű butának és fruskának is nevezte Nagy Blankát.

Pilhál azt írja, ő sosem élcelődött Nagy Blanka külsején, a Nagy Blanka levelében ezzel kapcsolatban tett állítások nem tőle származnak.

Rossz vicc volt az egész, de Nagy Blanka tanuljon meg „ügyesen ülni”

Pilhál hozzátetette, hogy az elmúlt két napja azzal telt, hogy „DK-s rohamosztagosok” leveleit, „jókívánságait” olvasgatta, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a Pestisrácok munkatársának gyerekeit, őt pedig mint „pedofil” bűnözőt lámpavasra lógatni, „amiért vicceskedve kitettem azt a fotót”.

„Nem rívok, hisz ilyen a boksz. De azért elgondolkodtam. Mert közben láttam, téged is megsoroztak rendesen. Felnőtt közszereplő vagy, politikuspalánta, aki a meggondolatlan trágárságaival, túlzott agresszivitásával maga megy a pofonok elé. De azért olyat is kaptál, amit nem kellett volna. Tőlem is. Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek! Tessék, most elvesztettem azt a fogadást… A barátaim pedig talán megköveznek. Nem baj.”

Pilhál végül azt üzente Nagy Blankának:

„A húgod, Szandra Alíz viszont tényleg aranyos. Vigyázz rá és magadra! Maradj ilyen emberi!”

Csicska, vagy keresztényi

Pilhált egyébként a Pestisrácok oldalán közzétett írása alatt volt, aki csicskaként jellemezte, amiért végül mégis elnézést kért. Mások viszont a történtek ellenére dicsérik Pilhált. Az egyik hozzászóló például egyszerűen Tamás keresztnevén szólítva, keresztényinek nevezi Pilhált. Hozzáteszi a hozzászóló: Ön még akkor is a közéletben fog dolgozni, amikor ezekre a csaholó ebekre már a saját fajtája sem fog emlékezni.

A kormányközeli sajtótermékek közül korábban a Demokrata főszerkesztője, Bencsik András ribancnak nevezte a diákot, míg a Fidesz egyik alapítójaként is ismert Bayer Zsolt jobboldali publicista nyomorult, ócska rohadt proli szavakat használva emlegette Nagy Blankát. Az egykoron Habony Árpád nem hivatalos miniszterelnöki tanácsadó érdekeltségében lévő, ma már a fideszes médiaholdinghoz tartozó, de változatlanul Ómolnár Miklós főszerkesztette Ripost bukott tanulóként és iskolakerülőként is próbálta már bemutatni a lányt, de ezekből a karaktergyilkosságokból is bukott sajtóper lett.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások