fbpx
Kapitány Iván filmrendező

Kapitány Iván beavatott minket a Gólkirályság kulisszatitkaiba és a malévos HA-LCI sorozat új tervezett időpontját is megosztotta

Kapitány Iván filmrendező, a rendkívül népszerű A mi kis falunk és az RTL-re most megérkezett Gólkirályság című RTL-es saját gyártású sorozat, valamint a tervezett HA-LCI alkotója volt a Media1 podcastjának e heti vendége. Kapitány Iván beavatta a Media1-et egy csomó érdekes, eddig nem ismert kulisszatitokba az új magyar focis sorozattal kapcsolatban és elmondta, miért késlekedik a MALÉV 240-es bejrúti járatának légiszerencsétlenségéről szóló sorozat érkezése.

Úgy volt, hogy a MALÉV bejrúti légijáratának katasztrófáját feldolgozó HA-LCI sorozat még 2022-ben képernyőre kerülhet. Kapitány Iván a Media1 e heti podcast- és rádióműsorában elmondta, mi a késlekedés oka és hangsúlyozta, hogy a tervekről egyáltalán nem tettek le, sőt jelenleg is zajlik az előkészítés.

A Gólkirályság című, többek között Lovas Rozit is szerepeltető új RTL-es sorozat kapcsán Kapitány elárulta, mik jelentették a legnagyobb kihívást az új széria kapcsán, illetve sok más érdekességet is elmesélt.

Beszélgettünk Kapitány Ivánnal a mostani gazdasági körülményekről és azok a sorozatgyártásra gyakorolt hatásairól, valamint Kapitány Iván ezenkívül figyelmünkbe ajánlott több értékes (tőle független, általa látott) filmes tartalmat is, melyet érdemes megnézni.

A Media1 Podcast e heti adása az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

 

Bejelentette az RTL a Gólkirályság című új saját gyártású sorozat időpontját, Lovas Rozi lesz a főszereplője – itt az előzetes

Csirkelábas cuppogás miatt tervezi perelni A Király című sorozatot Zámbó Jimmy nővére

Exkluzív interjú a TV2 Csoport vezérigazgatójával, Pavel Stanchevvel (Media1 Podcast, 2022.12.26.)

Felmentette a bíróság Kalamár Tamást, az RTL Oltári csajok című sorozatának producerét és társait a plágiumvád alól

Az RTL+ sorozatában láthatjuk Haumann Péter egyik utolsó szerepét

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is és kérheti híreinket már Telegramon is push üzenetben. RSS csatornánkat ITT találja. Podcasjainkat már 15 rádióban is hallhatja.

Borító: Kapitány Iván filmrendező (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások