fbpx
A Király, az RTL+ sorozata

Csirkelábas cuppogás miatt tervezi perelni A Király című sorozatot Zámbó Jimmy nővére

Zámbó Marietta személyiségi jogi perre készül.

A bulvárlap szerint tény, hogy a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat minden epizódjának elején ott „virít” a felhívás, hogy fikciókkal, vagyis „valótlanságokkal tupírozták fel a történteket”, Zámbó Marietta úgy érzi, több családtagját és őt is méltatlan módon formálták meg az őket alakító színészek. Ezért döntött úgy, hogy beperli a készítőket és a sorozatot műsorára RTL+ streamingszolgáltatás üzemeltetőjét, az RTL Magyarországot.

„Soha nem ette cuppogva a csirkelábat!”

„Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg”

– kezdte a Borsnak Jimmy nővére.

„Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! […] Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják”

– jelentette ki Zámbó Marietta.

Egyszer sem hallani a Király hangját

Jimmy nővére azt is nehezményezi, hogy a sorozatban egyetlen egyszer sem lehet hallani testvére hangját.

„Az egy dolog, hogy az a fiú énekli a testvérem dalait, akit én és Árpi fedeztünk fel. De azt mégiscsak kikérem magamnak, hogy egy másodpercre sem csendül fel Jimmyke gyönyörű hangja a »róla« készült és a nevével eladott sorozatban”

– idézi Zámbó Jimmy testvérét a bulvárkiadvány.

Az Aranyélet egyik főszereplője a fiatal Zámbó Jimmy A Király című RTL-es tévésorozatban

Elstartolt az RTL+, Magyarország legújabb fizetős streamingszolgáltatása

Jelentős műsorváltozás lesz az RTL-en – leadják A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te című szériák első részét

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: A Király, az RTL+ sorozata
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások