fbpx
A Gólkirályság

Bejelentette az RTL a Gólkirályság című új saját gyártású sorozat időpontját, Lovas Rozi lesz a főszereplője – itt az előzetes

Január elején indul Kapitány Iván, A mi kis falunk alkotójának új heti sorozata a kereskedelmi csatornán. Most bejelentették a premier pontos időpontját és a további részleteket.

Az RTL népszerű sorozata, A mi kis falunk alkotóinak új heti sorozata, a Gólkirályság 2023. január 7-én 20 órától érkezik az RTL-re, derül ki a csatorna pénteki közleményéből.

A Gólkirályságban Lovas Rozi főszereplésével egy nagyközség focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár, persze mindenki a saját érdekeit szem előtt tartva.

Lovas Rozi a Gólkirályság című sorozat főszereplőjeként. Forrás: RTL Sajtóklub.
Lovas Rozi a Gólkirályság című sorozat főszereplőjeként. Forrás: RTL Sajtóklub.

Falusi focis sorozat vígjáték elemekkel

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményesség határtalan, és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.

A sorozat gyártója a Scoptor Film, rendezője, kreátora Kapitány Iván, A mi ki kis falunk alkotója. Az új sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítania, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a Mennybe… azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Főbb szereplők: Lovas Rozi, Hevér Gábor, Sarkadi Kiss János, Schmied Zoltán, Mészáros András, Sztarenki Dóra, Szinetár Dóra, Mohácsi Norbert, Márfi Márk, Kisari Zalán.

Íme a Gólkirályság előzetese.

 

Arról, hogy Gólkirályság címmel hamarosan új sorozat érkezik, Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese beszélt a Big Picture konferencián októberben, ahol további bejelentéseket is tett.

Előbb visszatér az RTL-re a Drága örökösök, ahová a Keresztanyuból is érkeztek szereplők

Elérhetővé vált okostévéről az RTL+ streamingszolgáltatás

Bejelentette az RTL A mi kis falunk 7. évadának premierjét

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások