fbpx
Vágvölgyi B. András

Interjú Vágvölgyi B. Andrással, a 9 magazin rehabilitált főszerkesztőjével (Media1 Podcast)

Vágvölgyi B. Andrással a ferencvárosi lap főszerkesztői posztjáról történő, Baranyi Krisztina polgármester tudta nélkül megvalósuló leváltásáról, majd több hónappal később bekövetkező rehabilitásáról, és az ide vezető útról, valamint sok minden másról is beszélgettünk.

A Media1 rendszeres olvasói szeptemberben már értesülhettek arrról, hogy visszahelyezték Vágvölgyi B. András újságírót a ferencvárosi kerületi lap, a 9 magazin élére, ahonnan Hagymási Zoltán ügyvezető Baranyi Krisztina kerületi polgármester tudta és egyetértése nélkül váltotta le arra hivatkozva, hogy Vágvölgyi nem jelent meg a munkahelyén, holott csak arról volt szó, hogy távmunkában készült a lap.

Vágvölgyi B. Andrással a leváltásáról és a rehabilitásáig vezető hosszú időkról, valamint sok minden másról is beszélgettünk. Szóba kerültek egyéb tevékenységei is, a Magyar Narancstól történő távozása, a filmipar, a jog és sok minden más is.

A Media1 Podcast benne a 9 magazin régi-új főszerkesztőjével az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

(Vágvölgyi B. Andrással néhány héttel azelőtt készítettük el a beszélgetést, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester ATV-s egyik  szereplése körül vita alakult ki, amiért Szalai Szilárddal, a kecsked*gós videót készítő PestiSrácok egyik munkatársával nem volt hajlandó szóba állni. A beszélgetésünk Vágvölgyi B. Andrással rádiókban már hallható volt.)

Érdemes feliratkozni a podcastunk Spotify csatornájára, hogy ne maradjon le a beszélgetéssorozat következő részéről sem!

A Media1 Podcast már 12 rádióban is hallható hétről hétre. Megtalálható iTunes-on, és a Vipcast powered by Media1-en is,  sőt időnként már videóval is elérhető a YouTube-on.

 

Újabb rádiók kezdik el sugározni a Media1 műsorát

Vendégünk volt Csermely Ákos, a Digital-Media Hungary és az Internet Hungary konferenciák alapítója, főszervezője

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Vágvölgyi B. András. fotó : eirodalom.ro
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások