fbpx
Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője korábban, a konferenciája megnyitásakor

Vendégünk volt Csermely Ákos, a Digital-Media Hungary és az Internet Hungary konferenciák alapítója, főszervezője

A Media1 Podcastban sok mindent elárult önmagáról és a konferenciáival kapcsolatban, és tett egy bejelentést is a jövőt illetően.

Csermely Ákos, a Digital-Media Hungary és az Internet Hungary konferenciák alapítója, főszervezője, főszerkesztője is bekerült a napokban a Marketing&Media top50 digitális szakemberlistájára összesítettben a 42. helyre, a véleményvezérek között pedig a 13. helyre. A Media1 podcastja épp a rangsor megjelenése előtti napokban készített portréinterjút vele.

Beszélt a kezdetekről, örömökről, nehézségekről, szóba került, hogyan próbálták őt elehetetleníteni, lenyomni a víz alá, és beszélt a szervezés folyamatáról, logisztikájáról. Ennek kapcsán néhány kulisszatitok is szóba került.

Megkérdeztük azt is, nem gondolkodott-e azon, hogy bevonjon maga mellé társakat, befektőket, de Csermely Ákos azt is elárulta, mivel foglalatoskodik két konferencia között, illetve elmesélt néhány személyes dolgot magáról, és tett egy bejelentést is a jövőt illetően.

A beszélgetés az alábbi lejátszó segítségével, a play ikonra kattintva indítható.

Érdemes feliratkozni a podcastunk Spotify csatornájára, hogy ne maradjon le a beszélgetéssorozat következő részéről sem!

A Media1 Podcast már 12 rádióban is hallható hétről hétre. Megtalálható iTunes-on, és a Vipcast powered by Media1-en is,  sőt időnként már videóval is elérhető a YouTube-on.

Megjelent a legmeghatározóbb magyar digitális szakemberek TOP50-es listája

Interjú Vágvölgyi B. Andrással, a 9 magazin rehabilitált főszerkesztőjével (Media1 Podcast)

További tartalmak találhatók a Media1-en, megtalál minket Facebookon is.

Borító: Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője korábban, a konferenciája egyik alkalmának megnyitásakor
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások