fbpx
On Air Media1

Újabb rádiók kezdik el sugározni a Media1 műsorát

12-re nő a Media1 heti podcastműsorát leadó rádiók száma.

További rádiókkal bővül ezekben a napokban a Media1 hetente jelentkező podcast- és rádióműsorát játszó médiaszolgáltatók köre. A több év után a Médiatanács elleni perét a Kúrián megnyerve szeptemberben az éterbe visszatérő Budaörs Rádió is elkezdte néhány hete sugározni a Media1 műsorát, és novembertől az Érd FM is terjeszteni fogja az adást.

A Budaörs Rádió és az Érd FM csatlakozásával immáron 12-re nő a műsort rendszeresen leadó rádiók száma, miközben továbbra is jelentkezik podcastként, online (Spotify-on, iTunes-on, a Media1.hu oldalon és a Vipcast powered by Media1-en), sőt időnként már videóval is a YouTube-on is, így a többféle megjelenési forma egymást is erősítve jól kiegészíti egymást.

A Media1 műsorát már eddig is leadta

  • Székesfehérváron az FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádió,
  • Budapesten és környékén az FM 92,9 MHz-en a Spirit FM,
  • Gyöngyösön az FM 92,4 MHz-en a Maxirádió,
  • az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádió,
  • a Gyula FM 90,5 MHzen a Gyula Rádió,
  • a Békéscsaba FM 88,9 MHzen a Csaba Rádió,
  • a Békéscsaba FM 98,4 MHzen a Mega Rádió,
  • továbbá a neten elérhető Pannónia Rádió,
  • a Hobby Rádió,
  • és a RadioCaffe online rádió.

Ez a lista bővült most tovább a Budaörs Rádióval (Budaörs FM 104,8 MHz) és novembertől az Érd FM-mel (Érd FM 101,3 MHz).

A Media1 emellett jelenleg is tárgyalásokat folytat további rádiók csatlakozásáról. Azon rádiók, akiket érdekel a csatlakozás lehetősége, az alábbi linkre kattintva elérhető űrlapon keresztül jelezhetik érdeklődésüket.

A műsorban interjúk hallhatók a tévék, a rádiók, az online média, a nyomtatott sajtó világával kapcsolatban. A műsornak rendszeresen vendégei újságírók, médiavezetők, és egyéb ismert hazai és külföldi szakemberek.

Az egyes rádiókban eltérő időpontokban hallható a műsor, ezekről az adott médiaszolgáltatók adnak felvilágosítást.

Hamarosan a Media1 oldalán is közzétesszük a legújabb podcast adásokat.

„Mintha elvették volna egy gyerek csörgőjét” – interjú Roczó-Nagy Zoltánnal, az évekig törvénytelenül némán tartott, de nemrég visszatérő Budaörs Rádió ügyvezetőjével

Tévés kulisszatitkok és újdonságok – Vendégünk volt Benda Gergely, a Viasat és az AXN-csatornákat működtető Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is, de kérheti híreinket Telegramon és RSS segítségével is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások