fbpx
Mádai Vivien a TV2 Ninja Warrior című műsorának műsorvezetőjeként

Megvan a távozó Mádai Vivien utódja a TV2-nél

A TV2-től távozó Mádai Vivien kapcsán korábban a Media1 arról írt, hogy várhatóan ő lesz az ELLE magazin új főszerkesztője, de a kiadóvállalat vezetője tagadta az értesülést. Mindenesetre most egy TV2-höz közeli weblap szerint már az utódja is megvan a csatornánál.

Iszak Eszter lesz a TV2 Mokka című reggeli műsorának új műsorvezetője, aki Mádai Vivient váltja a reggeli műsorban – írja saját értesülései nyomán a TV2-hez közeli Origo.

Iszak 2010-től 2017-ig volt az azóta bezárt Viva TV műsorvezetője. Azóta szerepelt például egy epizódszerep erejéig az RTL-es Barátok közt című sorozatban, idén február óta pedig a Spirit FM műsorvezetőjeként is ismerhetjük.

Iszak Eszter a Spirit FM műsorvezetőjeként.
Iszak Eszter a Spirit FM műsorvezetőjeként. Fotó: Sunhill Media

A TV2-től most távozó Mádai Vivien kapcsán korábban a Media1 számolt be elsőként arról, hogy ő lehet a magyar ELLE magazin új főszerkesztője, miután Liptai Lívia 17 év után távozott a főszerkesztői székből. Liptait a lap több munkatársa is követte. A Brit Mediánál korábban tagadták a Media1 érdeklődésére, hogy már eldőlt, hogy Mádai Vivien lesz az ELLE főszerkesztője: azt mondták, a francia licenctulajdonos jóváhagyását várják.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Mádai Vivien a TV2 Ninja Warrior című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó: TV2-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások