fbpx
L. Dézsi Zoltán és Iszak Eszter, a Spirit FM új műsorvezetői.

Iszak Eszter és L. Dézsi Zoltán is a Spirit FM műsorvezetője lesz

A két új műsorvezető február 28-tól lesz hallható a Budapest FM 92,9-en a megújuló Bistro című műsorban.

A Spirit FM pénteki, a Media1-hez is eljuttatott közleménye szerint a Bistro című műsorban a fő hangsúly a kulturális, a közéleti és az életmód témákon van, melyekhez mindkét műsorvezetőnek szoros kötődése van.

Iszak Esztert 2010-ben ismerte meg a nagyközönség, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Azóta is rendszeresen látható a képernyőn nagy show-k szereplőjeként és magazinműsorok arcaként, és 2020-ban szerepelt a Barátok köztben is. Magyarország egyik legismertebb influenszere, több nagy nemzetközi márka hazai nagykövete. Elkötelezett az egészséges életmód mellett, egykori modellkarrierje révén jól ismeri a divatszakmát, a zenetévés múltja miatt mindent tud a hazai zeneiparról – írják róla a közleményben. Iszak Eszter rutinos műsorvezető, azonban rádióban eddig (a régi Viva Chart Showt leszámítva) még nem próbálta ki magát.

„Különleges kihívás számomra ez a feladat, hiszen sok éves televíziózás után most egy teljesen új terepen próbálhatom ki magam. Izgalmas emberek, friss témák és egy új világ vár rám”

– fogalmazott Iszak Eszter.

L. Dézsi Zoltán az utolsó magyarországi Riporter kerestetik verseny győztese. A díja egy köztévés szerződés volt. Mivel imádja a sportot, a Telesport szerkesztőségét választotta. Több világversenyről (paralimpiák, világbajnokságok) tudósított. Később a csatorna Kékfény című műsorának riportere lett. 2010 óta az ATV munkatársa, ahol dolgozott már bűnügyi műsorban, Híradóban, és ő a Hazahúzó turisztikai magazin egyik szerkesztő-műsorvezetője. A Heti Napló Sváby Andrással indulása óta a stáb oszlopos tagja. Riportjaiban sok a retró és a kultúra. A rádiózás nem ismeretlen számára, hiszen az 1990-es években a Rádió Jászberény egyik alapítója volt, de napi szinten negyedszázada nincs jelen az életében.

„Azt hiszem, hogy minden naphoz kötődik valami olyan, amiről érdemes beszélni, amiről érdemes megemlékezni, de nincs benne politika. Csak pár aktuális példa: miért sikeres a színházban is a Macskafogó, mit mond a ma emberének az éppen 100 esztendeje született Hidegkuti Nándor, hogyan vált be a hatvan éve épített Erzsébet-híd, tudjuk-e, hogy ki találta fel a somlói galuskát? Csupa olyan téma, amiről érdemes beszélgetni, és amiről a Bistróban kell is beszélgetni”

– mondta L. Dézsi Zoltán.

Mint arról a Media1 már beszámolt, nemrég egy másik ismert személy, Czutor Zoltán is a Spirit FM-hez igazolt.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: L. Dézsi Zoltán és Iszak Eszter, a Spirit FM új műsorvezetői. Fotó: Sunhill Media
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások