fbpx
Iszak Eszter, a Barátok köztben

Iszak Eszter szerepet kap a Barátok köztben

Már mintegy másfél évtizede is megpróbált bekerülni az RTL Klub sorozatába, de akkor nem jött össze. Most viszont önmagát alakíthatja.

Iszak Eszter, vagy ahogy sokan emlegetik, Iszak Eszti szerepet kap a Barátok közt című sorozatban. Az ismert modell-műsorvezető-influencer másfél évtizede eredetileg Emma szerepére pályázott, de most önmagát fogja alakítani a sorozatban.

A produkció tájékoztatása szerint már mától látható lesz.

„Az első pillanat óta szeretem a sorozatot, hosszú éveken keresztül a családdal minden este a TV előtt ültünk, és vártuk: mi történik majd Berényiékkel, Kertészékkel. Nagyon szerettem volna szerepelni a Barátok köztben, ezért el is mentem egy castingra, ahol többszáz jelentkező közül majdnem kiválasztottak; Berényi András házasságon kívül született lányát alakítottam volna. Az utolsó körben ketten maradtunk, és végül nem én lettem a befutó. Azóta persze sokat változott az életem, de a sorozatot valamelyest mindig követtem. Az egyik legjobb barátnőm Nagy Alexandra, akivel egy időben együtt is laktunk. Akkor általa közelebb kerültem a Barátok közthöz”

– mondta Iszak Eszti.

Iszak Eszter a Barátok köztben
Iszak Eszter a Barátok köztben. Fotó: BK-produkció

„Önmagam kell alakítanom, Gigivel (Görgényi Fruzsina) és Pannival (Jakab Ada) egy tortadíszítő kihívást teljesítünk, amit – a történet szerint – a követőim élőben láthatnak. A sütés-főzés nagyon közel áll hozzám, a karantén időszakban pedig kimondottan sokat forgattam a fakanalat. Életmódot váltottam, több, korábban használt alapanyagot egészségesebbre cseréltem, így kísérleteztem, hogy miként tudom praktikusan és finoman elkészíteni az ételeket. A Barátok köztben azonban egy hagyományos tortát készítünk, aminek a díszítés a különlegessége. Hogy Gigiéknek vagy nekem sikerül jobban, az ma este kiderül”

– tette hozzá Iszak Eszti.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: Iszak Eszter, a Barátok köztben. Fotó: BK-produkció
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások