fbpx
Iszak Eszter, a Barátok köztben

Iszak Eszter szerepet kap a Barátok köztben

Már mintegy másfél évtizede is megpróbált bekerülni az RTL Klub sorozatába, de akkor nem jött össze. Most viszont önmagát alakíthatja.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Iszak Eszter, vagy ahogy sokan emlegetik, Iszak Eszti szerepet kap a Barátok közt című sorozatban. Az ismert modell-műsorvezető-influencer másfél évtizede eredetileg Emma szerepére pályázott, de most önmagát fogja alakítani a sorozatban.

A produkció tájékoztatása szerint már mától látható lesz.

„Az első pillanat óta szeretem a sorozatot, hosszú éveken keresztül a családdal minden este a TV előtt ültünk, és vártuk: mi történik majd Berényiékkel, Kertészékkel. Nagyon szerettem volna szerepelni a Barátok köztben, ezért el is mentem egy castingra, ahol többszáz jelentkező közül majdnem kiválasztottak; Berényi András házasságon kívül született lányát alakítottam volna. Az utolsó körben ketten maradtunk, és végül nem én lettem a befutó. Azóta persze sokat változott az életem, de a sorozatot valamelyest mindig követtem. Az egyik legjobb barátnőm Nagy Alexandra, akivel egy időben együtt is laktunk. Akkor általa közelebb kerültem a Barátok közthöz”

– mondta Iszak Eszti.

Iszak Eszter a Barátok köztben
Iszak Eszter a Barátok köztben. Fotó: BK-produkció

„Önmagam kell alakítanom, Gigivel (Görgényi Fruzsina) és Pannival (Jakab Ada) egy tortadíszítő kihívást teljesítünk, amit – a történet szerint – a követőim élőben láthatnak. A sütés-főzés nagyon közel áll hozzám, a karantén időszakban pedig kimondottan sokat forgattam a fakanalat. Életmódot váltottam, több, korábban használt alapanyagot egészségesebbre cseréltem, így kísérleteztem, hogy miként tudom praktikusan és finoman elkészíteni az ételeket. A Barátok köztben azonban egy hagyományos tortát készítünk, aminek a díszítés a különlegessége. Hogy Gigiéknek vagy nekem sikerül jobban, az ma este kiderül”

– tette hozzá Iszak Eszti.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: Iszak Eszter, a Barátok köztben. Fotó: BK-produkció
Szóljon hozzá!