fbpx
Elle magazin az újságárusnál

A főszerkesztő-helyettes és több munkatárs is távozik az ELLE magazintól Liptai Líviával együtt

A most megjelent lapszám volt az utolsó, ami még Liptai vezetésével jelent meg.

A 444.hu információi szerint Liptai Lívia főszerkesztő távozásának hírére többen is benyújtották a felmondásukat az ELLE magazin stábjában.

A hírportál szerint a távozók között van Patakfalvi Dóra főszerkesztő-helyettes mellett három további munkatárs is: Balázs Barbara és Nagy M. Boldizsár szerkesztők, illetve Virág Zsófi divatszerkesztő.

A ma megjelent lapszám volt, ami még úgy jelent meg, hogy Liptai a főszerkesztő, akinek a távozását januárban írta meg a Media1.

Ahogy arról lapunk ma, még korábban beszámolt, a lap új főszerkesztője Mádai Vivien Instagram-sztár, a TV2 műsorvezetője lehet, ám ezt Milkovics Pál, a lapot Magyarországon kiadó Michaeli, Schwartz & Brit Media vezérigazgatója nem erősítette meg a Media1 érdeklődésére, mondván a francia jogtulajdonos még nem döntötte el, hogy ki lesz az új főszerkesztő. Milkovics szerint ez nem egy olyan döntés, amit őt itt Magyarországon hozhatnak meg. Bár a Media1 egyes forrásai szerint általában a licenctulajdonosok ilyesmibe nem szoktak beleszólni, Milkovics azt állítja, hogy ez az általános piaci gyakorlat. Milkovics január végén még arról beszélt, hogy már megvan Liptai utódja, méghozzá egy internetes berkekben otthonosan mozgó ismert médiás.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookona Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: 2021.05.13. Elle magazin az újságárusnál. fotó: Dimény András
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások