fbpx
Juhász Péter, az Együtt volt társelnöke

Juhász Péter: „Megint bukott a hazugság”

Az expolitikus Facebookon jelentette be, hogy újra pert nyert a kormánymédia egyik portálja ellen.

A korábban politikus, az utóbbi időben viszont főleg a YouTube-on tevékenykedő, tényfeltáró és politikai tematikájú videókat publikáló Juhász Péter (az Együtt volt társelnöke) a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé ma, szerdán egy posztot, amely szerint Juhász az elmúlt héten 100 százalékban személyiségi jogi pert nyert a 888.hu ellen, ami annyit jelent, hogy valamennyi állításuk valótlannak bizonyult.

Juhász szerint a lapnak (amelyet az ítélet kapcsán ő szennylapnak titulált) javítania kell a cikkeiben közölt valótlanságokat, továbbá elnézést kell kérnie a címlapján, amit legalább 24 órán keresztül ott kell hagynia.

A sérelmezett cikkekben Juhász Péterről azt híresztelte – az ítélet szerint hazug módon – a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) / Mediaworks Hungary Zrt.-hez tartozó 888, hogy megverte, terrorizálta, bezárta, bedrogozta gyermekei anyját.

A volt baloldali politikus számára 3 millió forint sérelemdíjat ítélt meg a bíróság, mely külön felhívta a figyelmet arra, hogy a legnagyobb kárt az újságcikkek nyomán Juhász négy kiskorú gyermeke szenvedte el.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Juhász Péter. Fotó: Juhász Péter / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások