fbpx
A Lounge-csoport honlapja, a lounge.hu.

Csak az év eddigi szakaszában már közel 20 milliárd forintnyi megbízást kaptak Balásy Gyula cégei a Miniszterelnöki Kabinetirodától

Ez az összeg mindössze két szerződésből adódott össze.

Csaknem 20 milliárd forint értékben kötött szerződést február elejéig Balásy Gyula cégeivel, a New Land Media Kft.-vel és a Lounge Design Kft.-vel a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda. A két idei szerződésével a Kabinetiroda biztosította a cégek 2020-as, összesített bevételeinek a negyedét – írja a kormányzati honlapra feltöltött szerződéslista nyomán a hvg.hu.

A Rogán-tárca a két céggel először január 1-jén kötött keretszerződést 7,87 milliárd forint értékben, az év végéig, az „Európa jövőjét érintő, nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval, valamint az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására”.

Balásy Gyula
Balásy Gyula. Fotó: YouTube

Február 2-án egy újabb szerződést kötött a cégekkel a Miniszterelnöki Kabinetiroda, változatlan időtartamra és ugyanezen feladatokra, csak kiegészítve a „gyermekvédelmi népszavazásra vonatkozó kormányzati kommunikációs kampány megvalósításával”.

Nőtt a keretszerződés összege is, 11,81 milliárd forintra. Ennek értelmében a két szerződés összértéke így már 19,68 milliárd forint – a két vállalkozás 2020-as összesített bevétele 80 milliárd forint volt.

Balásy Gyula cégei sorra nyerik a kormányzati kommunikációs tendereket, a Media1 valamennyi írását a témában ide kattintva olvashatja el.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: A Lounge-csoport honlapja, a lounge.hu. Fotó: Kasza János / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások