fbpx

Balásy Gyula

Balásy Gyula magyar milliárdos megérkezik Lamborghini típusú autóval Balatonalmádiba

Az utolsó pillanatban kihúzatta magát Balásy Gyula, a kék kormányplakátos médiavállalkozó a legbefolyásosabb médiavezetők toplistájáról

„Brüsszelt” ugyan egyelőre sikertelenül próbálta megállítani a kormánykedvenc New Land Media és a Lounge Group tulajdonosa, Balásy Gyula, a Media1.hu információi szerint a Marketing&Media című magazinnál sikerrel elérte idén, hogy a lap megjelenése előtti utolsó pillanatban kivegyék őt a legbefolyásosabb hazai médiások toplistájáról. Arról a listáról, amelyen az elmúlt években még fontos helyet foglalt el, és amelyen eredetileg idén is ott lett volna.

Balásy Gyula magyar milliárdos megérkezik Lamborghini típusú autóval Balatonalmádiba

Elromlott a Ferrari, ezért érkezett Lamborghinivel Balásy Gyula, a magyar lakosság rettegésben tartásából súlyos állami milliárdokat kereső milliárdos (Videóval!)

A Balatonnál egy Lamborghini típusú sportautóból kiszállva kapta el a 444 egy nem akármilyenre sikerült videóriportra Balásy Gyulát, a New Land Media és a Lounge Group cégbirodalmak tulajdonosát, aki rommá kereste magát az elmúlt években abból, hogy cégein keresztül az állam migránsokkal, Brüsszellel, vagy Soros Györggyel riogatta a magyar lakosságot. Ő mostanáig nem nagyon szerepelt a médiában.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások