fbpx

szerződés

WhatsApp Messenger

Uniós nyomásra változik a WhatsApp

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfői közleménye szerint több ponton is fejleszt kereskedelmi gyakorlatán a WhatsApp, az Európai Bizottságot és a tagállami hatóságokat, köztük a magyar GVH-t is tömörítő Fogyasztóvédelmi Együttműködési Hálózatnak (Consumer Protection Cooperation Network; CPC) tett kötelezettségvállalásai alapján.

Gáll Csongor, a HírTV Informátor című műsorának volt műsorvezetője a Napi.hu munkatársaként

12 milliós szerződése volt a KDNP-vel az Index és a Napi.hu anyavállalata új, HírTV-től érkező munkatársának

A KDNP frakció által 2018 és 2022 között megkötött szerződések szerint 12 millió forintért gyártott a kisebbik kormányzópárt politikusait népszerűsítő imázsfilmeket annak a Gáll Csongornak a cége, aki néhány héttel ezelőtt igazolt az Indamediához tartozó, előzőleg teljes személyi állománycserén áteső Napi.hu hírportálhoz. A Media1 megkereste az új munkatárs cégének KDNP-s 12 millió forintja ügyében az Indamedia sajtóosztályát, de nem bizonyultak készségesnek.

Várkonyi Andrea, a Neked énekelek című adománygyűjtő műsorban a TV2 képernyőjén

Várkonyi Andrea cége is megbízást kapott az autópályák kezelését 35 évre átvevő Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztőtől

A Media1 megtudta, hogy Mészáros Lőrinc feleségének, Várkonyi Andreának a néhány éve létrehozott cége, a Whitedog Media Kft. is bekerült az 1237 kilométernyi magyar gyorsforgalmi út üzemeltetési és fenntartási, valamint fejlesztési feladatait tavaly szeptembertől 35 évre koncessziós szerződéssel átvevő MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. fontos alvállalkozói közé.

újságok, újság, napilap, sajtó

22 milliárdot ad médiafigyelésre a kormány egy Fidesz-közeli cégnek

Gigantikus, 22,3 milliárd forintos tendert nyert az Orbán-kormányhoz közeli Observer Budapest Médiafigyelő Kft. – írja az Európai Unió elektronikus közbeszerzési értesítője (TED) nyomán a Népszava. Házi versenyen dőlt el a kérdés, hogy melyik kormányhoz közeli céget választják.

Budapest, 2022. december 8. Koltay András, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke beszédet mond a közmédia díjátadó ünnepségén a budapesti Thália Télikertben 2022. december 8-án este. Tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat Budapesten a példaértékű munka és a közszolgálatért végzett tevékenység elismeréseként. MTI/Illyés Tibor

A médiahatóság elnöke megállapodást kötött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorával, aki egyben a főnöke

A világűr társadalomtudományi vizsgálata és a mesterséges intelligencia alkalmazásának hazai és nemzetközi trendjei is szerepelnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) között fennálló együttműködés kibővített változatában; a megállapodást az NMHH részéről Koltay András elnök, az NKE képviseletében Deli Gergely rektor írta alá – tudatta az MTI.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások