fbpx
A Ripost7 december 21-én megjelent számának címlapja.

Propaganda és bulvár közé került Erdő Péter bíboros karácsonyi üzenete a Ripost7 címlapján

Ellenzéket támadó anyagok, valamint egy bulváranyag közé került a címlapon az egyházfő üzenete. Nem ez volt a karácsonyi időszak egyetlen érdekessége a kormánypárti médiában.

Karácsonyi interjút adott Erdő Péter bíboros a kormánypárti Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks botrányos címlapjairól elhíresült Ripost7 című hetilapjának.

Egy hívő ember felháborodottan küldte el a Media1-nek, hogy a Magyar Katolikus Egyház vezetőjével készült interjú a címlapon a főváros ellenzéki vezetését támadó anyag, valamint egy, az ellenzéki összefogást nevetségessé tenni próbáló, az ellenzéket gumiszobába helyező karikatúra közé szorította be a kormánypárti bulvárlap múlt heti, karácsonyi száma.

Ezenkívül található még egy cikkajánló a címoldalon, ami Póth Dia korábbi műkorcsolyázónőtől idéz, miszerint ő a férjével még veszekedni is szeret.

A Ripost7 2021. december 21-én megjelent példányának címlapja.
A Ripost7 2021. december 21-én megjelent példányának címlapja. Fotó: Media1 / olvasónktól

Az összes megyei lap, a Magyar Nemzet és a koronavírus tájékoztató oldal is ugyanazzal az Orbán-interjúval ünnepelt

További érdekesség, hogy december 24-én ebben az évben is ugyanazt az Orbán Viktor-interjút közölték a megyei napilapok és a Magyar Nemzet is – ezek kivétel nélkül a kormányközeli KESMA-hoz tartoznak.

Ezenkívül – mint arra Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szombaton a Facebook-oldalán felhívta a figyelmet – az interjú, amelyet Csermely Péter, a Mediaworks tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettese készített a miniszterelnökkel, még a koronavírus megfékezését elősegíteni hivatott tájékoztató oldalon, a koronavirus.gov.hu címen is megjelent, és az MTI is terjedelmes összefoglalót közölt róla.

Orbán VIktorral készült karácsonyi interjú a koronavírus tájékoztató oldalon 2021.12.24-én
Orbán Viktorral készült karácsonyi interjú a koronavírus tájékoztató oldalon 2021.12.24-én

További híreket talál a Media1-en!

Borító: a Ripost7 2021. december 21-én megjelent számának címlapjának egy részlete. Fotó: Media1 / Olvasónktól
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások