fbpx
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án.

Újabb pert indít Jakab Péter a Bors című kormánypárti bulvárlappal szemben

A Jobbik pártelnökének kabinetfőnökét az élettársának állította be a lap.

Még egy pert indít a kormánymédia állításai miatt Jakab Péter, a Jobbik elnöke – ezt a párt közleményben tudatta a Media1-hez eljuttatott hétfői közleményében. A pártelnök a Facebookon is közzétett erről információt.

Ezúttal „Miért bujkál új élettársával Jakab Péter?” címmel jelentetett meg egy anyagot a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) / Mediaworks tartozó kormánypárti bulvárlap, a Bors. A lap azt állítja, hogy a lakásban életvitelszerűen ott él egy nő, és átveri a pártelnök a családját. Mindezt az alapján állítják tényként, hogy egyszerre léptek ki a lakásból az utcára.

Jakab Péter erre a következőképp reagált:

„A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint”.

Mint arról a Media1 beszámolt, néhány nappal korábban szintén a Bors ellen indított pert a Jobbik elnöke: akkor azzal vádolta meg a bulvárlap, hogy nem egy Etele úti panellakást bérel neki az Országgyűlés Hivatala, hanem egy Fraknó utcait, amelyet – a bulvárlap állítása szerint – nem is ő használ, hanem másnak adja azt bérbe. Ezt akkor az alapján írták le, hogy a gondnok nem látja Jakabot.  A Jobbik elnöke nevetségesnek nevezte azokat az állításokat: jelezte, hogy az egyik panellakásból elköltözött egy másikba, valamint jelezte, hogy azért látják őt ritkán, mert csak akkor van ott, amikor Budapesten van munkája.

A Bors két cikke egyébként egymással is ellentmondásban van, hiszen korábban még azt állították a gondok szavai alapján, hogy használja Jakab a Fraknó utcai lakást, most pedig még fotót is közöltek arról, amint távozik a házból a pártelnök kabinetfőnökkel együtt.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások