fbpx
Bende Balázs, a közmédia vezető szerkesztője

Az M1 műsorában nyilvánította ki a kormány iránti támogatását Bende Balázs műsorvezető-szerkesztő

A kormány kommunikációs paneljeit ismételte a közmédia műsorvezetője.

Ismét rendkívül elfogultan és egyoldalúan tájékoztatott a közmédia hírcsatornája, az M1. A 444.hu vette észre elsőként, hogy a szombati Világ című műsorban Bende Balázs műsorvezető szó szerint a következőket mondta a nézőknek:

„Egy biztos, akár a gyermekeinket, akár a határainkat, akár a hagyományainkat, kultúránkat, hitünket akarjuk megvédeni, az rajtunk is múlik. Népszavazáson, nemzeti konzultáción részt vehetünk a politika alakításában és a jövő évi választáson biztosíthatjuk, hogy ne kerüljön olyan pártok kezébe a kormányzás, akik gyűlölnek mindent, ami magyar és keresztény, és inkább, akár bosszúból is, bevándorló országgá változtatnák hazánkat.”

Nem az első alkalom

Bende Balázs nem először kerül a hírekbe a közmédiában végzett tevékenysége miatt. A Szabad Európa 2020 novemberében hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt, melyben a közmédia szerkesztője arról beszélt, hogy „ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják”, és vázolta azt is, mivel kell foglalkozni: „elsősorban migráció, elsősorban Brüsszel és egyebek”.

A kormány nem látott problémát a hangfelvétel kapcsán, és az ügyet nem tárgyalhatták a Közszolgálati Közalapítvány ülésén sem. A Médiatanács sem indított eljárást, pedig az ellenzék panaszt tett a felvétel kapcsán, ami szerintük alátámasztotta, hogy a kormányzó Fidesz szolgálatába állították a köz televízióját.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Bende Balázs, az MTVA vezető szerkesztője, a Világ című műsor műsorvezetője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások