fbpx
tévé, tv, kutya

Leporolt legendás sorozatok, érdekes új tévés produkciók (Media1, 2021.06.07.)

Visszahallgatható a Media1 műsora, amelyben különböző tévés tartalmakról beszélgettünk.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, elkészült a Jóbarátok: Újra Együtt című különkiadás. Többek között ennek kivesézésével kezdtük a Media1 legutóbbi podcast- és rádióműsorában László Lillával, aki elsők között nézte meg a legendás sorozat napokban bemutatott különkiadását az HBO GO-ról. László Lilla, aki nagy médiafogyasztó, elmondta, mik voltak a benyomásai a különkiadás kapcsán: mondott pozitívakat és néhány negatívumot is.

Ennek kapcsán azután beszélgettünk különböző egyéb régi sorozatok leporolásáról, például a Dallasról, vagy épp a csajos Szex és New Yorkról is. Érintettük a Dallast, a Szomszédokat, valamint különböző egyéb sorozatokról, például a heteken belül végleg befejeződő Barátok köztről és az HBO-s Aranyéletről is beszéltünk. Sőt még egy régebbi német tévésorozat, az 1987-ben bemutatott Die glückliche Familie, azaz A boldog család is szóba került. Szalay Dániel, a Media1 műsorvezetője is elárulta, ő mit keres a sorozatokban.

A múltba révedés és az újdonságként érkezett Jóbarátok speciális különkiadás után arról is beszélgettünk, hogy milyen újszerű, sokszor egészen extrém új tévés formátumok vannak manapság külföldön, például szó esett a válásokról szóló új reality-ről, majd kiveséztük, vajon ezeknek mekkora esélye lehetne Magyarországon…de szó esett például egy nyomozó reality-ről is, melynek lényege, hogy egy házról kell kideríteni, ki is a lakója. Érintettük azt is, milyen műsorok lesznek láthatók az ősszel a tévében, lehet-e például esélye a TV2-s TOTEM című új műsornak az RTL-en képernyőre kerülő Survivorral szemben, vagy hogy például érkezik az ATV-re a Géniusz című tudásalapú vetélkedő Gundel Takács Gáborral.

A Media1 2021.06.07-i műsora a lenti lejátszóval hallgatható vissza, vagy akár le is tölthető.

A Media1 következő, június 14-i adásának vendége Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese. A Kolosi Péterrel készült beszélgetés IDE KATTINTVA érhető el.

A Media1 hírportál háttérműsora, mely a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül, elérhető a Spotify-on, az iTunes-on, és több más platformon.

Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, hogy ne maradjon le a következő adásról sem, melynek vendége lesz Kolosi Péter!

Borító: Stock / depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások