fbpx

reality

The Voice

A The Voice váltja az X-Faktort az RTL-en

A Media1 információi szerint a korábbi bejelentéssel szemben a Magyarországon a TV2-n több mint egy évtizeddel ezelőtt már bemutatkozó The Voice című tehetségkutató formátum kerül az X-Faktor helyére az RTL-en, de az X-Faktor rajongóinak sincs okuk csüggedni, hiszen a csatornánál úgy tervezik, hogy a későbbiekben ez a műsor is folytatódhat.

Hámori Gabriella színművész és Juhász Péter, az Együtt volt társelnöke a HírTV Privátszféra című műsorában (adáskép)

Különös hívást kapott a TV2-től Juhász Péter élettársa, Hámori Gabriella színművész

A TV2-vel évek óta perben álló, sőt a csatornához kínjában már végrehajtót is küldető Juhász Péter, az Együtt egykori társelnökének szavai szerint a csatorna a minap megkereste az élettársát, Hámori Gabriella színművészt, hogy vegyen részt a csatorna egyik reality show-jában. Hámori nemet mondott a meglepő felkérésre, de Juhász azt mondja, ő maga egyedül szívesen elmegy a csatornához, hogy ott egy reality-ben elmesélje az igazságot számos ügyben, amelyről valótlanságok hangzottak el vele kapcsolatban. Juhász azt mondta a Media1 kérdésére, szerinte nem trollhívás történt.

VV11, Való Világ 11, VV11Reni, VV Reni

Osváth Zsolt: Bűncselekmény történt a VV11 műsorában, szerződést bontok az RTL Magyarországgal (18+)

Az RTL több műsorában is szereplő Osváth Zsolt youtuber Zshowtime nevű csatornájának nyilatkozva egy ismert büntetőjogász és egy ismert jogvédő is azt állította, hogy 1 év szabadságvesztéssel sújtható bűncselekmény valósult meg a Való Világ 11-ben, majd részletesen is kifejtették, miért gondolják így. Osváth azt mondta, annyira traumatizálták a műsorban látottak, hogy visszalép egy vele kötött szerződéstől, amellyel az új RTL+ szolgáltatást népszerűsítette volna.

Ready to Mingle

Magyarországon is lesz Ready to Mingle

Ezt a Viasat-csatornákat működtető Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója, Benda Gergely jelentette be a Big Picture konferencián Budapesten. Már zajlik a casting.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások