fbpx
Ördög Nóra, a TV2 Totem című műsorának műsorvezetőjeként

Ördög Nóra lesz a TV2 új, TOTEM című kalandreality-jének műsorvezetője

Ez az a műsor, amit a Bakony Natura2000-es védettség alatt álló részein forgatnak.

Három hete még arról írtunk, hogy készülődik a stáb a TOTEM című műsor forgatására. A TV2 most jelentette be, hogy megkezdték a forgatásokat, a műsorvezető pedig Ördög Nóra lesz.

Ördög Nóra arról beszélt, hogy szerinte a műsor hatására sokan kedvet kapnak majd a Bakony felkereséséhez:

„Már gyerekként a szüleimmel felfedeztük az országot, nagyon szerettem akkor is túrázni, és fontosnak tartom, hogy a gyerekek is megismerjék, milyen csodás országban élünk. Biztos vagyok benne, hogy a Totem helyszíneit látva azon túl, hogy a sztárok küzdelmét nézik, sokaknak megjön majd a kedve Magyarország felfedezéséhez”

A TV2 TOTEM című, saját fejlesztésű produkciójában két, hétfős, ismert emberekből álló csapat vesz részt, egy-egy instruktor vezetésével, hogy bezsebeljék a 10 millió forintos elismerést. A műsor egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a két totemállat farkas és a szarvas örök rivalizálásával.

Hamarosan az is kiderül, hogy kik alkotják majd a szarvasok és a farkasok csapatát. Azt, hogy melyikük bizonyul majd erősebbnek, a korábbi bejelentése szerint az ősszel tudhatjuk meg, ekkor lesz ugyanis képernyőn a műsor. Piaci várakozások szerint elképzelhető, hogy az RTL Klub Survivor című realityjével kerül majd szembe a TV2 új műsora. Utóbbit szintén mostanában kezdték el forgatni Dominikán, a napsütötte tengerparton.

Még több hír található a Media1-en!

Borítókép: Ördög Nóra / Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások