fbpx
Catherine a Survivor szereplőjeként

Elindult a Survivor új évadának forgatása: hírességek civilekkel csapnak össze

A műsort gyártó Paprika Studios és az RTL Klub bemutatta, kik azok a hírességek, akik részt vesznek a dominikai túlélő reality-ben.

Bár tavaly a COVID-19 világjárvány miatt le kellett fújni a Survivort, 2021 januárjának második felében az RTL Klub elkezdte toborozni az idei játékosokat, majd a Media1 márciusban exkluzív interjút közölt Erdős Ákossal, a Paprika Studios gyártócég vezérigazgatójával, aki sok egyéb téma mellett megemlítette, hogy már vágják a centiket, hamarosan nekiindulnak a forgatásra, ha minden jól halad.

Ma, szerdán este közleményt adott ki a csatorna és a gyártócég, amelyben egyrészt bejelentik, hogy mostanra elindult Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása, másrészt elárulták, hogy kik alkotják majd a celebek csapatát, akik „embert próbáló viadalon” mérik majd össze tudásukat, kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket a versenyző civilekkel.

Most először készül az RTL Klub számára olyan Survivor, amelyben hírességek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. A dominikai kihívásoknak olyan ismert emberek vágnak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 szereplője, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer, Gáspár Győző lánya.

Azt írják, nem kivételeznek a hírességekkel, mindenkire azonos bánásmód vár Dominikán.

Tegnap derült ki az is, hogy Pilisszentléleken elindult A mi kis falunk 6. évadának forgatása.
További hírek találhatók a Media1.hu-n! Követhet bennünket Facebookon is!

Borító: Catherine Dederick, a Survivor szereplőjeként. Fotó: RTL-sajtószoba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások