fbpx
Pálúr Krisztina, az NLC szerzőjeként

„Tömegesen távozó indexes” az NLC-nél

Az Index után az NLC-nek kezdett el írni Pálúr Krisztina, előbbi lap Kultúra rovatának volt munkatársa, aki a tömeges távozásokkor hagyta el az Indexet.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kedden már beszámoltunk arról, hogy az Index nyár végére széthulló, egykori 9 fős Kultúra rovatából végül a csapat kisebbik fele, 4 fő igazolt az idén október elején elindult Telexhez: Klág Dávid, Molnár RékaKovács Dávid és Sajó Dávid.

Az Index Kultúra rovatának többi távozó munkatársai közül a rovatvezető, Zsuppán András a Válasz Online-nál lett rovatvezető, Varga Attila sixx a Network4-nél helyezkedett el online főszerkesztőként, Kovács Bálint a hvg.hu-hoz szerződött.

Tegnap írtuk meg, hogy Matalin Dóra a Nők Lapja digitális szerkesztőségénél, a noklapja.hu-nál folytatja karrierjét októbertől. Múlt héten vált ismertté, hogy Szabó Zoltán, aki a tömeges távozásokig az Index stratégiai és kreatív igazgatója volt (de régebben a Kultúra rovat vezetőjeként tevékenykedett), az RTL Magyarország állásajánlatát elfogadva marketing és kommunikációs igazgatóként folytatja karrierjét decembertől.

Miután Pálúr Krisztina az Index Kultúra rovatától történő távozása után az NLC-nél kezdett el írni: máris találhatunk tőle életmód, otthon, divat, lélek témájú írásokat az oldalon, így kijelenthető, hogy mostanra az Index Kultúra rovatának összes távozójának lett valamilyen munkája.

Az Index Kultúra rovatának volt munkatársai a tömeges távozásokat megelőző napon
Az Index Kultúra rovatának volt munkatársai a tömeges távozásokat megelőző napon.

Az Index teljes stábja idén nyáron azután mondott fel, hogy a vállalat elnöke július 22-én elbocsátotta Dull Szabolcsot, a lap egykori főszerkesztőjét. Az Indexnél október óta 6 fős Kultúra rovat van, melynek élére F. Tóth Benedeket nevezték ki, aki a kormányközeli KESMA által megszerzett Szabad Föld rovatvezetői székéből igazolt a megújuló Index.hu-hoz. Korábban olyan helyeken is dolgozott mint a Magyar Hírlap, a Zóna.hu, a Világgazdaság vagy épp a 168 Óra. Még kinevezését megelőzően nyilatkozott is ezzel kapcsolatban a Media1-nek. A Kultúra rovat új stábjában több egykori magyar narancsos munkatárs és Víg György, a Nők Lapja egykori újságírójának neve is szerepel.

Az Index Kultúra rovatának új stábja
Az Index Kultúra rovatának új stábja jelenleg. Forrás: Index impresszum

Arról, hogy az Index jelenleg hogy áll a látogatókért folytatott versenyben, épp a héten írtunk részletesen.

Szóljon hozzá!