fbpx
Kovács Bálint távozó indexes munkatárs, a hvg.hu Kultúra rovatának munkatársa

Újabb volt indexes igazolt a hvg.hu-hoz

Kovács Bálint, aki a tömegesen távozó indexesekkel mondott fel, azt írta, szívesen ment volna a Telexhez, de őt nem hívták.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kovács Bálint, az Index.hu volt munkatársa Facebook-oldalán jelentette be hétfőn, hogy a hvg.hu Kultúra rovatának újságírójaként folytatja karrierjét.

Az újságíró a tömegesen távozó indexesekkel együtt lépett le az Indextől és annak Kultúra rovatától a nyár végén, majd egy ideig munka nélkül maradt. Azt írja, azért nem a napokban elindult Telexhez igazol, mert bár szerette volna, de őt nem hívták az új laphoz. Ennek ellenére Kovács Bálint azt kérte követőitől, hogy azért olvassák a Telexet is (a hvg.hu mellett persze), mert ez fontos a magyar nyilvánosság és a sajtószabadság miatt.

Kovács Bálint hozzátette:

„Egy normális országban persze állati jól mutatna az önéletrajzban, hogy valaki dolgozott az Origóban, az Indexben és a HVG-ben is, de hát tudjuk, hogy ez nálunk mennyire tudatos karrierépítés, és mennyire menekülés a politika befolyása elől”.

Kovács Bálinton kívül egyébként Dezső András, az Index volt oknyomozója és az EUrologus-rovat is a hvg.hu-val állapodott meg az Index után.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Kovács Bálint volt indexes munkatárs, a hvg.hu Kultúra rovatának munkatársa. Fotó: Facebook
Szóljon hozzá!