fbpx
Matalin Dóra, az Index Kultúra rovatának volt munkatára, a Nők Lapja csapatában

Újabb volt indexes helyezkedett el

Az Index Kultúra rovatától a tömeges távozások idején lelépő több ismert munkatárs nagyjából feléhez hasonlóan Matalin Dóra sem a Telexnél folytatja karrierjét.

A Nők Lapja digitális szerkesztőségénél, a noklapja.hu-nál folytatja karrierjét októbertől Matalin Dóra, az Index, illetve annak Kultúra rovatának nyáron felmondó munkatársa – tudta meg a Media1. A volt indexes újságírótól már meg is jelent néhány cikk az idén indult új, előfizetéses alapú digitális női magazinban.

Matalin Dóra az Indexnél azután mondott fel még a nyáron, hogy elbocsátotta az Index.hu Zrt. igazgatósági elnöke Dull Szabolcsot, a főszerkesztőt, és a teljes Index-stáb, így a Kultúra rovat is felállt. A Kultúra rovat korábbi stábjának nagyjából a fele mégsem a volt indexesek által elindított Telexhez ment.

A Kultúra rovat távozó vezetője, Zsuppán András a Válasz Online-nál lett rovatvezető, Varga Attila sixx a Network4-hez igazolt főszerkesztőnek, Kovács Bálint a hvg.hu-hoz szerződött. Az évekkel korábban a kultúra rovatot vezető, de a távozásokkor az Index stratégiai és kreatív igazgatójaként tevékenykedő Szabó Zoltán egyébként szintén nem a Telexhez, hanem az RTL Magyarországhoz igazolt marketing és kommunikációs igazgatói pozícióba. Az Index Kultúra rovatánál júliusban dolgozó 9 fős csapatból 4 fő, Klág Dávid, Molnár RékaKovács Dávid és Sajó Dávid igazolt a Telexhez.

Épp tegnap írtuk meg, hogy az Indexnél történt tömeges távozásokat követően mostanra az Index.hu létszáma egyébként már 60 főre növekedett, és a híroldalak versenyében a látogatottság terén hogy áll az oldal.

Október 21.:

Mostanra az is kiderült, hol folytatja karrierjét Pálúr Krisztina, aki szintén az Index Kultúra rovatának munkatársa volt.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások