fbpx
Zsuppán András, a Válasz Online munkatársa, az Index volt rovatvezetője

A tömegesen távozó indexesekkel lelépő rovatvezető a Válasz Online-hoz igazolt

Az index kultúra rovatának volt vezetőjével erősít a Válasz Online csapata.

A Válasz Online-nál folytatja karrierjét a tömegesen távozó indexesek közül Zsuppán András, az Index kultúra rovatának volt vezetője – értesült a Media1 Zsuppán új munkahelyének Facebook-oldaláról.

A Válasz Online megemlítette: Zsuppánnal már dolgozott együtt a csapat, még régen, a Heti Válasznál, úgyhogy tulajdonképpen egy megszakított együttműködés folytatódhat most tovább.

A lap hozzátette, hogy az új munkatárs felvételét az előfizető olvasóktól származó bevételek tették lehetővé, ezért nekik egyúttal köszönetet mondtak.

Az Index volt stábja, köztük Zsuppán András rovatvezető azután mondott fel, hogy Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatósági elnöke elbocsátotta Dull Szabolcs főszerkesztőt. Ezt az Index stábja a szerkesztőségi autonómia megsértésének tekintette. A távozó indexesek egy része – csatlakozva egykori főszerkesztő-helyettesük, Kárpáti Márton újonnan létrehozott vállalkozásához, a Van Másik Kft.-hez – a héten Telex néven indít új internetes lapot. Több távozó indexes azonban külön útra tért, nem tart a Telexhez.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Zsuppán András, a Válasz Online munkatársa, az Index volt rovatvezetője
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások