Zsuppán András, a Válasz Online munkatársa, az Index volt rovatvezetője

A tömegesen távozó indexesekkel lelépő rovatvezető a Válasz Online-hoz igazolt

Az index kultúra rovatának volt vezetőjével erősít a Válasz Online csapata.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Válasz Online-nál folytatja karrierjét a tömegesen távozó indexesek közül Zsuppán András, az Index kultúra rovatának volt vezetője – értesült a Media1 Zsuppán új munkahelyének Facebook-oldaláról.

A Válasz Online megemlítette: Zsuppánnal már dolgozott együtt a csapat, még régen, a Heti Válasznál, úgyhogy tulajdonképpen egy megszakított együttműködés folytatódhat most tovább.

A lap hozzátette, hogy az új munkatárs felvételét az előfizető olvasóktól származó bevételek tették lehetővé, ezért nekik egyúttal köszönetet mondtak.

Az Index volt stábja, köztük Zsuppán András rovatvezető azután mondott fel, hogy Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatósági elnöke elbocsátotta Dull Szabolcs főszerkesztőt. Ezt az Index stábja a szerkesztőségi autonómia megsértésének tekintette. A távozó indexesek egy része – csatlakozva egykori főszerkesztő-helyettesük, Kárpáti Márton újonnan létrehozott vállalkozásához, a Van Másik Kft.-hez – a héten Telex néven indít új internetes lapot. Több távozó indexes azonban külön útra tért, nem tart a Telexhez.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Zsuppán András, a Válasz Online munkatársa, az Index volt rovatvezetője
Szóljon hozzá!