fbpx
Klamancsek Krisztián, a Retro Rádió Top40 című műsorának volt műsorvezetője

Felmondott Klamancsek Krisztián, a Retro Rádió műsorvezetője

A műsorvezető szerint a KESMA rádiója jelenleg egy süllyedő hajó. A Retro Top40 című műsornak vége.

Napok óta terjedtek pletykák a kulisszák mögött, hogy felmondását tervezi Klamancsek Krisztián, a Retro Rádió műsorvezetője. Ma pedig megtudtuk, hogy meg is történt a felmondás.

Klamancsek a Facebookon ír is döntése hátteréről. Közölte, hogy hosszú és keserves folyamatnak tett ma reggel pontot a végére, amikor beadta a felmondását. Szerinte a Retro Rádió jelenleg egy süllyedő hajóvá vált.

„Alapító tag voltam, az első perctől ott voltam, de 1-2 hónapja ez a rádió már nem az, amit 2018 nyaráig felépítettünk, amikor országossá vált és még fejlődött tovább, az emberek imádták és mindenhol erről beszéltek vagy ez szólt. 2019-ben megváltozott valami, aztán idén tavasszal lecserélték a vezetőséget is, munkám volt, pénzem volt, csak épp megbecsülésem nem volt. 30 éves rádiós múlttal és tapasztalattal egyszer nem ültek le velem beszélgetni. Megvannak a saját bálványaik – lelkük rajta. Így aztán szombaton már nem lesz Retro Top 40 és nem vezetek kívánságműsort sem. Sajnálom. A rádiót jelenleg egy süllyedő hajónak tartom (még akkor is, ha az új reggeli műsor majd hozza a hallgatottságot), ahonnan kivehettem volna még havonta valamennyi pénzt, de ez nem én vagyok” .

Klamancsek Krisztián végül így zárta sorait:

„Tisztesség, büszkeség, becsület. Nagyon nehéz így az élet, de erre a kis időre ilyen maradok.”

A műsorvezető egyike volt annak a néhány műsorvezetőnek, akikkel 2017. december 18-án megkezdte adását a Retro Rádió eleinte Budapesten, majd később országos frekvenciához jutottak, a rádiót pedig tulajdonosa a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA) adományozta. A kormányközeli háttér ellenére a Retro Rádiónál nagy változások zajlanak manapság, mivel a cég pénzügyileg megrogyott.

A rádió vezetőségben is jelentős változás történt, többek között lecserélődött a programigazgató is.

Egyébként nemrég indult a reggeli műsorsávban Bochkor Gábor és Lovász Lászlónak közös műsora. Emiatt Hepi Endre és Hudák Anita, akik szintén tagjai voltak a Retro alapcsapatának, a Manna FM-hez távoztak nemrégiben.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Klamancsek Krisztián, a Retro Rádió Top40 című műsorának volt műsorvezetője. Fotó: Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások