fbpx
Bochkor Gábor és Lovász László, a Retro Rádió Bochkor című műsorának műsorvezetői

Bochkor címmel indul Bochkor Gábor és Lovász László új műsora a Retro Rádióban

A Retro Rádió ma jelentette be hivatalosan a műsor indulásának dátumát és címét.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint arról a Media1 már beszámolt, Bochkor Gábor a kormánypárti médiaholdinghoz, a KESMA-hoz tartozó Retro Rádióhoz igazol hamarosan.

Az egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádió ma, pénteken, nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentette, hogy Bochkor Gábor új reggeli műsora augusztus 31-től indul, a műsor címe pedig Bochkor lesz. (Az ATV-ben Bochkor Gábornak egyébként hasonló néven, #Bochkor címmel van talkshowja, ami információink szerint új évaddal folytatódik majd.)

Bochkor Gábor másfél év után lesz újra hallható rádióban. Műsorvezetőtársa, ahogyan azt szintén megírtuk már, Lovász László lesz.

A Bochkor című műsor minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesz hallható a Retro Rádió frekvenciáján.

A rádiós műsorvezető ennek kapcsán elárulta, ugyan ő lesz a dominánsabb a két műsorvezető közül, de biztos benne, hogy Lovásszal jól működnek majd együtt. A két műsorvezető ismerte már egymást korábbról, az elmúlt hetekben pedig a műsor kapcsán sok időt töltöttek együtt, hogy összehangolódjanak a nyár végi kezdésre.

„Az, hogy Lovász Laci legyen mellettem ebben a műsorban, az én ötletem volt. Sokáig ötleteltünk, ki lehetne a megfelelő társ, végül bedobtam a nevét és felhívtam. A találkozásunk után biztos voltam benne, hogy jó választás, az azóta eltelt időszak erre csak ráerősített” – mondta Bochkor, aki a koránkeléssel együtt alig várja már az indulást.

Lovász László elmondta:

„Nagyon örültem, amikor Gábor felhívott. Szerintem az országban kevesen mondhatják el magukról, hogy Bochkor Gábor velük akar rádiózni. Ahogy azt is, hogy olyanokkal dolgoznak együtt, akiket valóban tisztelnek és elismernek szakmailag. Az, hogy milyen közöttünk a kémia, hamarosan a hallgatók számára is kiderül.”

Bochkor Gábor előző rádiós munkahelye, a Music FM tavaly azután szűnt meg, hogy az NMHH Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió médiaszolgáltatási jogosultságát. A Music FM egykori frekvenciája máig kihasználatlanul áll.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-hírfolyamunk itt található, napi hírlevelünkre itt lehet feliratkozni. Érdemes követni bennünket a Facebookon is, hiszen időnként exkluzív, csak ott elérhető tartalmakat is közzéteszünk. Ön is hozzájárulhat a Media1 működési költségeihez tetszőleges összeggel, amit itt tud megtenni a legegyszerűbben.

Borító: Bochkor Gábor és Lovász László, a Retro Rádió Bochkor című műsorának műsorvezetői. Fotó: Retro Rádió
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!