fbpx
Hudák Anita és Hepi Endre, a Reggeli Manna leendő műsorvezetői

A Retro Rádióról a Manna FM-re költözik Hepi Endre és Hudák Anita

Más változás is lesz.

Korábban már megírtuk, hogy Bochkor Gábor és Lovász László a Retro Rádió reggeli műsorának vezetője lesz. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy Hepi Endre és Hudák Anita elbúcsúzik a Retro Rádiótól, ahol eddig ők voltak hallhatók a reggeli műsorsávban.

Most jelentették be, hogy a Retro két távozó műsorvezetője a Budapest és 80 km-es körzetében fogható Manna FM-en ül újra mikrofon mögé hamarosan.

A Reggeli Manna című műsor augusztus 31-én indul és hétköznaponként reggel 6 és 9 óra között lesz hallható.

A megújult reggeli műsor kiemelten foglalkozik majd a fővárosi hírekkel, eseményekkel, olyan tartalmakra koncentrál, amelyek a vételkörzetben élők életére vannak hatással, de természetesen lesznek érdekes témák a világ trendjeire, történéseire reagálva és sztárvendégek is.

Hepi Endre, a Manna Fm leendő műsorvezetője elmondta:

„Örömmel mondtunk igent a Manna Fm felkérésére, azt gondolom, hogy nagyon sok hallgató szerette, amit eddig csináltunk, bízom benne, hogy sokan követnek bennünket erre a frekvenciára. Mindent el fogunk követni, hogy egy színvonalas, szórakoztató, tartalmas műsort csináljunk”.

A Manna FM műsorát a rádió új, ingyenes applikációján keresztül az FM-vételkörzeten kívül is el lehet érni.

A rádió tájékoztatást adott arról is, hogy a Reggeli Manna két korábbi műsorvezetője, Péter Petra és Novák Dóra egy új műsorban Manna Lányok néven 9-13 óráig lesz hallható. A  Manna Lányok műsorvezetői szórakoztató témákkal és sok zenével szeretnék megragadni a hallgatók figyelmét.

Délután 13-18 óráig István Dániel, 18 órától Argyelán Kriszta vezet műsort, majd 20 órától Vobeczky Zoltán vezetésével a Lelátó című sportműsor jelentkezik, amely szeptembertől hétfőtől-csütörtökig lesz hallható ebben a sávban.

Péntekenként pedig Kembe Sorel és Galler András „Indián” Véleményvezérek című műsora egy órával korábban, 18 órakor indul, hogy még több hallgatót érjen el.

További hírek találhatók a Media1-en..

Borító: Hudák Anita és Hepi Endre, a Reggeli Manna leendő műsorvezetői, a Retro Rádió távozó munkatársai. Fotó: Manna FM
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások