Hudák Anita és Hepi Endre, a Reggeli Manna leendő műsorvezetői

A Retro Rádióról a Manna FM-re költözik Hepi Endre és Hudák Anita

Más változás is lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Korábban már megírtuk, hogy Bochkor Gábor és Lovász László a Retro Rádió reggeli műsorának vezetője lesz. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy Hepi Endre és Hudák Anita elbúcsúzik a Retro Rádiótól, ahol eddig ők voltak hallhatók a reggeli műsorsávban.

Most jelentették be, hogy a Retro két távozó műsorvezetője a Budapest és 80 km-es körzetében fogható Manna FM-en ül újra mikrofon mögé hamarosan.

A Reggeli Manna című műsor augusztus 31-én indul és hétköznaponként reggel 6 és 9 óra között lesz hallható.

A megújult reggeli műsor kiemelten foglalkozik majd a fővárosi hírekkel, eseményekkel, olyan tartalmakra koncentrál, amelyek a vételkörzetben élők életére vannak hatással, de természetesen lesznek érdekes témák a világ trendjeire, történéseire reagálva és sztárvendégek is.

Hepi Endre, a Manna Fm leendő műsorvezetője elmondta:

„Örömmel mondtunk igent a Manna Fm felkérésére, azt gondolom, hogy nagyon sok hallgató szerette, amit eddig csináltunk, bízom benne, hogy sokan követnek bennünket erre a frekvenciára. Mindent el fogunk követni, hogy egy színvonalas, szórakoztató, tartalmas műsort csináljunk”.

A Manna FM műsorát a rádió új, ingyenes applikációján keresztül az FM-vételkörzeten kívül is el lehet érni.

A rádió tájékoztatást adott arról is, hogy a Reggeli Manna két korábbi műsorvezetője, Péter Petra és Novák Dóra egy új műsorban Manna Lányok néven 9-13 óráig lesz hallható. A  Manna Lányok műsorvezetői szórakoztató témákkal és sok zenével szeretnék megragadni a hallgatók figyelmét.

Délután 13-18 óráig István Dániel, 18 órától Argyelán Kriszta vezet műsort, majd 20 órától Vobeczky Zoltán vezetésével a Lelátó című sportműsor jelentkezik, amely szeptembertől hétfőtől-csütörtökig lesz hallható ebben a sávban.

Péntekenként pedig Kembe Sorel és Galler András „Indián” Véleményvezérek című műsora egy órával korábban, 18 órakor indul, hogy még több hallgatót érjen el.

További hírek találhatók a Media1-en..

Borító: Hudák Anita és Hepi Endre, a Reggeli Manna leendő műsorvezetői, a Retro Rádió távozó munkatársai. Fotó: Manna FM

Szóljon hozzá!