fbpx
A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete

A Família Kft. és az Angyalbőrben alkotója a Mintaapák című napi sorozat showrunnere lesz

Gát György, az ismert producer-rendező-forgatókönyvíró lesz a TV2 tavaly novemberben bemutatott napi sorozatának új showrunnere ezután. A csatorna jelezte azt is: azon van, hogy folytatni tudja a sorozatot a koronavírus járvány ellenére.

Tavaly november 11-én indult a TV2 Mintaapák című sorozata,  amely ezután öt hónapon át volt képernyőn, de a koronavírus miatt jelenleg szünetel a széria sugárzása, pedig épp szépen kezdett felépülni a rajongótábora, nézettsége.

A TV2 ezzel kapcsolatban ma, csütörtökön bejelentette, hogy mivel közösségi médiás felületein özönlenek a nézők kommentjei a folytatást illetően, a TV2 jó hírként közölheti számukra, hogy már tervezi a sorozat folytatását. (Erről konkrétumot többet a csatorna egyelőre nem közölt, így nem tudni hivatalosat, mikor kerülhet újra képernyőre a Mintaapák.)

A TV2 Mintaapák című sorozatának egy jelenete
A TV2 Mintaapák című sorozatának egy jelenete

Ekkor jelentették be azt is, hogy a napi fikciós sorozat alkotói gárdájához csatlakozik Gát György, akinek nevéhez producer-rendező-forgatókönyvíróként olyan ikonikus sorozatok kötődnek, mint a Robog az úthenger, a Linda, az Angyalbőrben vagy a Família Kft. A Mintaapák új showrunnere egyébként jelenleg óraadó az ELTE Média és Kommunikáció tanszékén, ahol sorozat-, és periodikus műsorkészítést, valamint kereskedelmi televíziózást tanít.

„Hivatalból is, mint tanár figyelemmel követtem a Mintaapák első évadát, és nagyon tetszik, ahogy az alkotóknak sikerült magyarra adaptálniuk a történeteket, de látom a produkcióban a további fejlődés lehetőségét is. A folytatásban számítok korábbi sikereim résztvevőire és alkotótársaimra is” – nyilatkozta Gát György.

A TV2 közlése szerint továbbra is a Mintaapák Kormos Anett vezető írója és a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron a rendezője.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n.

Borító: A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtóosztály
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások