fbpx
A Jóban Rosszban c. sorozat a SuperTV2-n

A koronavírus ellenére újraindíttatja a TV2 a Jóban Rosszban forgatásait, de várhatóan másik gyártócég végzi a munkát

A SuperTV2 kórházas sorozatát a koronavírus miatti leállás előtt a manapság az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatot is készítő IKO Műsorgyártó készítette, de ők állítólag most nem vállalták a Jóban Rosszbannal kapcsolatos munkát, mert túl kockázatosnak tartanák a járvány miatt, így előreláthatólag egy volt TV2-s vezető kft.-je készíti majd a szériát.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A COVID-19 világjárvány ellenére, de egy új gyártóval –  az Ökrös Gergelyhez, a TV2 Média Csoport korábbi kreatív vezetőjéhez tartozó Media Links Production közreműködésével – hamarosan újraindulhat a Jóban Rosszban című, a SuperTV2-n vetített napi sorozat friss epizódjainak forgatása – írja a SorozatWiki.

Az oldal szerint a járvány miatti március közepi leállásokig a Jóban Rosszbant készítő IKO Műsorgyártó  a koronavírus miatt nem vállalta, hogy folytatja a forgatásokat, mivel azt állítólag

„túl kockázatosnak tartaná”.

Így került a képbe a TV2 Média Csoport vezetőségéből tavaly áprilisban távozó Ökrös Gergely cége, aki várhatóan az IKO Műsorgyártó alvállalkozójaként végzi majd a munkát, az oldal szerint „egy új módszerrel”. (Hogy mit jelent ez a bizonyos új módszer, az egyelőre nem derült ki.)

Fischer Gábor (balra) és Ökrös Gergely (jobbra)
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója (balra) és Ökrös Gergely, még a TV2 kreatív vezetőjeként (Archív)

Egy másik sorozat gyártását még nem tartotta túl kockázatosnak az IKO

Az, hogy az IKO Műsorgyártó egyébként „túl kockázatosnak tartaná” a munkát, azért is érdekes, mert a Media1 épp tegnap közölt olyan leleplező felvételeket, amelyek azt mutatják, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár (Bödörék) című induló új tévésorozatot úgy forgatta Biatorbágyon Stohl András közreműködésével csütörtökön, hogy a produkció munkatársainak többségén, köztük a rendezőn és az operatőrön nem volt semmiféle maszk és gumikesztyű, holott a Magyar Orvosi Kamara (MOK) állásfoglalása szerint, aki nem tud otthon maradni, annak célszerű közterületen is maszkot viselnie.

Nem szakad meg a Jóban Rosszban sugárzása

A SorozatWiki egyébként a TV2 sajtóosztályától ezt a nyilatkozatot kapta a Jóban Rosszban kapcsán:

„Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Ökrös Gergellyel és a terveink szerint májustól folytatjuk a Jóban Rosszban sorozatunk forgatását”.

A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete
A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik korábbi jelenete. Fotó: TV2 sajtószoba

Ha az új gyártócégnél folytatódnak a forgatások, akkor az oldal szerint a sorozat sugárzása várhatóan nem szakad meg, az ugyanis már korábban kiderült, hogy a csatornának viszonylag sok tartaléka van még az egyes részekből annak köszönhetően, hogy mint arról beszámoltunk már, az egyes epizódok sugárzási időtartamát a felére csökkentette a SuperTV2.

Mást is forgat a TV2

Tegnap derült ki, hogy a TV2 a Nicsak, ki vagyok? című nagyszabású showműsort is visszahozza egy rész erejéig a jövő héten.

A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n
A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n. fotó: Tv2 sajtóosztály

Állítólag a stáb tagjai ott majd kötelező jelleggel maszkban lesznek, nem úgy mint történt csütörtökön az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár forgatásán, ami után a TV2 még azzal védekezett, hogy nem kötelezhetik a stábtagokat maszkviselésre. Ez az érvelés egyébként nem teljesen igaz, hiszen a Media1 által megkérdezett jogász szerint munkáltatói utasításba adható a maszkviselés a jelenlévők egészségének védelme érdekében.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: A Jóban Rosszban egy korábbi epizódja. fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások