fbpx
A Jóban Rosszban c. sorozat a SuperTV2-n

A koronavírus ellenére újraindíttatja a TV2 a Jóban Rosszban forgatásait, de várhatóan másik gyártócég végzi a munkát

A SuperTV2 kórházas sorozatát a koronavírus miatti leállás előtt a manapság az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatot is készítő IKO Műsorgyártó készítette, de ők állítólag most nem vállalták a Jóban Rosszbannal kapcsolatos munkát, mert túl kockázatosnak tartanák a járvány miatt, így előreláthatólag egy volt TV2-s vezető kft.-je készíti majd a szériát.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A COVID-19 világjárvány ellenére, de egy új gyártóval –  az Ökrös Gergelyhez, a TV2 Média Csoport korábbi kreatív vezetőjéhez tartozó Media Links Production közreműködésével – hamarosan újraindulhat a Jóban Rosszban című, a SuperTV2-n vetített napi sorozat friss epizódjainak forgatása – írja a SorozatWiki.

Az oldal szerint a járvány miatti március közepi leállásokig a Jóban Rosszbant készítő IKO Műsorgyártó  a koronavírus miatt nem vállalta, hogy folytatja a forgatásokat, mivel azt állítólag

„túl kockázatosnak tartaná”.

Így került a képbe a TV2 Média Csoport vezetőségéből tavaly áprilisban távozó Ökrös Gergely cége, aki várhatóan az IKO Műsorgyártó alvállalkozójaként végzi majd a munkát, az oldal szerint „egy új módszerrel”. (Hogy mit jelent ez a bizonyos új módszer, az egyelőre nem derült ki.)

Fischer Gábor (balra) és Ökrös Gergely (jobbra)
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója (balra) és Ökrös Gergely, még a TV2 kreatív vezetőjeként (Archív)

Egy másik sorozat gyártását még nem tartotta túl kockázatosnak az IKO

Az, hogy az IKO Műsorgyártó egyébként „túl kockázatosnak tartaná” a munkát, azért is érdekes, mert a Media1 épp tegnap közölt olyan leleplező felvételeket, amelyek azt mutatják, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár (Bödörék) című induló új tévésorozatot úgy forgatta Biatorbágyon Stohl András közreműködésével csütörtökön, hogy a produkció munkatársainak többségén, köztük a rendezőn és az operatőrön nem volt semmiféle maszk és gumikesztyű, holott a Magyar Orvosi Kamara (MOK) állásfoglalása szerint, aki nem tud otthon maradni, annak célszerű közterületen is maszkot viselnie.

Nem szakad meg a Jóban Rosszban sugárzása

A SorozatWiki egyébként a TV2 sajtóosztályától ezt a nyilatkozatot kapta a Jóban Rosszban kapcsán:

„Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Ökrös Gergellyel és a terveink szerint májustól folytatjuk a Jóban Rosszban sorozatunk forgatását”.

A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete
A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik korábbi jelenete. Fotó: TV2 sajtószoba

Ha az új gyártócégnél folytatódnak a forgatások, akkor az oldal szerint a sorozat sugárzása várhatóan nem szakad meg, az ugyanis már korábban kiderült, hogy a csatornának viszonylag sok tartaléka van még az egyes részekből annak köszönhetően, hogy mint arról beszámoltunk már, az egyes epizódok sugárzási időtartamát a felére csökkentette a SuperTV2.

Mást is forgat a TV2

Tegnap derült ki, hogy a TV2 a Nicsak, ki vagyok? című nagyszabású showműsort is visszahozza egy rész erejéig a jövő héten.

A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n
A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n. fotó: Tv2 sajtóosztály

Állítólag a stáb tagjai ott majd kötelező jelleggel maszkban lesznek, nem úgy mint történt csütörtökön az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár forgatásán, ami után a TV2 még azzal védekezett, hogy nem kötelezhetik a stábtagokat maszkviselésre. Ez az érvelés egyébként nem teljesen igaz, hiszen a Media1 által megkérdezett jogász szerint munkáltatói utasításba adható a maszkviselés a jelenlévők egészségének védelme érdekében.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: A Jóban Rosszban egy korábbi epizódja. fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!