fbpx
A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n

A TV2 visszahozza a Nicsak, ki vagyok? című nagyszabású álarcos showt – a stábtagokat maszkviselésre kötelezik

A TV2 ma délelőtt még azt állította a Media1-nek, nem kötelezheti maszkviselésre a készülő egyik sorozatának tagjait, most mégis azt írta, a visszatérő nagyszabású showműsor, a Nicsak, ki vagyok? felvétele során védőfelszerelés viselésére kötelezik a stáb valamennyi tagját. Az egyetlen új résszel, de rögtön a döntővel visszatérő showműsor adására a jövő héten kerül sor.

A TV2 sajtóosztálya péntek este megerősítette az Index korábbi információját, hogy egyetlen rész erejéig a jövő héten vasárnap visszahozza a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című maszkos showját a képernyőre, érkezik annak döntője, Nicsak, ki vagyok? – Szuperdöntő címmel.

A műsor ezúttal szó szerint is nagyszabású maszkos show lesz, ugyanis ezúttal nem csak a játékosok, de a csatorna állítása szerint a teljes alkotógárda számára előírta a maszkviselést. A játékosok persze más fajta maszkban, álarcban lesznek, míg a stábtagok védőfelszerelésben.

Délelőtt a TV2 még azt nyilatkozta, nem kötelezhet senkit maszkviselésre, most mégis kötelezővé teszi

A fejlemény azért érdekes, mert miután a Media1 ma leleplező videót és fényképeket közölt arról, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat stábjának jelentős része nem használta a tegnapi biatorbágyi forgatás során a maszkjait és nem tartotta be az országos tisztifőorvos ajánlását az 1,5-2 méteres távolság kapcsán, a TV2 azzal védekezett, hogy ő nem kötelezheti a stábot a maszkok viselésére, legfeljebb csak ajánlhatja a produkció tagjai számára. Most, a Nicsak, ki vagyok? esetében mégis kötelezővé teszi a TV2 a maszkviselést a stábtagoknak.

A showműsor újbóli képernyőre vitele azért is különös, mert a csatorna pár hete azért állította le a nagyszabású showt, mert ekkor kezdett el súlyosbodni Magyarországon a koronavírus-világjárvány, és ekkorra a külföldi hasonló showműsorok is kényszerszünetre vonultak. (Az RTL Klub Álarcos énekese azért tudott tovább folytatódni, mert annak teljes évadát előrelátóan felvették, míg a TV2 eredetileg élő adásban gondolkozott.)

A járványügyi helyzet Magyarországon a leállás óta csak súlyosabb lett, hiszen mostanra 156-ra nőtt a koronavirus.gov.hu szerint az igazoltan koronavírus fertőzésben elhunytak száma, a TV2-nél most mégis arra hivatkoznak, azért hozzák vissza a Nicsak, ki vagyok?  című műsort ilyen körülmények között is, mert

„számos nézői levél és komment érkezett az elmúlt három hétben”.

Visszatérnek a celebcsapatok is a Nicsak, ki vagyok? stúdiójába

A Nicsak, ki vagyok – Szuperdöntőben két sztárcsapat le fogja leplezni, hogy kiket rejtenek a még fel nem fedett álarcok, az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal.

A TV2 közleménye szerint „egy ország várja, hogy kiderüljön, kik azok a hírességek, akik újabb produkciókkal térnek vissza a TV2 képernyőjére”.

A közlemény szerint a két sztárcsapat is izgatottan készül a Szuperdöntő felvételére, hiszen ott dől el, melyik trió nyeri meg a versenyt. Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással jelenleg 5:2-re vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen. „A vasárnapi Szuperdöntő egész adás alatt izgalomban tartja majd a tévénézőket, ugyanis minden produkció után lelepleznek egy szereplőt” – olvasható a sajtóanyagban.

Ábel Anita, a Nicsak, ki vagyok? című műsorban
Ábel Anita, a Nicsak, ki vagyok? című műsorban korábban. Fotó: TV2 Sajtószoba

Csökkentett létszámú stáb lesz

A TV2 azt írja, hogy a műsor felvétele komoly biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett zajlik majd a koronavírus-vírushelyzet miatt. A felvételen csökkentett létszámú stáb dolgozik majd (ez azért így sem kevés embert jelent), és állítólag minden szereplőn és közreműködőn tesztet végeznek a felvétel előtt, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgáló-helyiségeket egy speciális ózonos fertőtlenítő géppel kezelik. Ezen felül minden leállásban kötelező lesz a fertőtlenítés.

És ahogy már írtuk, a teljes stáb számára kötelező lesz a maszkok viselése és a folyamatos kézfertőtlenítés is.

A Nicsak, ki vagyok? – Szuperdöntő adása április 26-án, 18:50-től lesz a TV2 képernyőjén.

Borító: A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások