tévé, távkapcsoló, tv

Átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

Teljesen új műsorstruktúra lesz november 11-től.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 kedden bejelentette, hogy november 11-től új műsorstruktúrával jelentkezik.

Mint arról már beszámoltunk, a Tények Plusz után érkezik a TV2 új napi fikciós sorozata, a Mintaapák. A 19:15-kor kezdődő Mintaapákat követően Majkával jön majd a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow, és elstartol Ördög Nóra és Stohl András közös doku-realityje, az Újratervezés is.

Az Újratervezésben lakásokat újítanak fel, a Nyomd a gombot, tesó! c. gameshowban pedig párosok vesznek részt, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de különböző egyéb feladatokat is teljesíteniük kell. A Nyomd a gombot, tesó! Majka saját fejlesztése.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol arról is beszámoltunk, hogy november 11-től az RTL Klub estéiben is változás lesz.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mediaworks

A fideszes sajtóholding újabb lapját kényszeríti leállásra a koronavírus, eközben a MÚOSZ után a miniszterelnök kedvenc újságírója is felemeli szavát a kata mentesség kiterjesztéséért

A Mediaworks/KESMA úgy döntött, a Nemzeti Sport vasárnapi kiadása és a Képes Sport, továbbá a FourFourTwo után leállítja a BRAVO című ifjúsági lapjának megjelenését is. Eközben a MÚOSZ elnöke után immáron Szöllősi György, a miniszterelnök kedvenc lapja, a Nemzeti Sport lapigazgatója és egyben a sportújságíró-szövetség köztudottan erős politikai beágyazottsággal rendelkező elnöke is azért próbál lobbizni a kormánynál, hogy az terjessze ki a szabadúszó újságírókra, fotóriporterekre is a kata mentességet, mert már a túlélésért folyik versenyfutás az iparágban.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!