tévé, távkapcsoló, tv

Átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

Teljesen új műsorstruktúra lesz november 11-től.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 kedden bejelentette, hogy november 11-től új műsorstruktúrával jelentkezik.

Mint arról már beszámoltunk, a Tények Plusz után érkezik a TV2 új napi fikciós sorozata, a Mintaapák. A 19:15-kor kezdődő Mintaapákat követően Majkával jön majd a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow, és elstartol Ördög Nóra és Stohl András közös doku-realityje, az Újratervezés is.

Az Újratervezésben lakásokat újítanak fel, a Nyomd a gombot, tesó! c. gameshowban pedig párosok vesznek részt, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de különböző egyéb feladatokat is teljesíteniük kell. A Nyomd a gombot, tesó! Majka saját fejlesztése.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol arról is beszámoltunk, hogy november 11-től az RTL Klub estéiben is változás lesz.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestereként a sajtónak nyilatkozik

Mindenki ellenszegül Mészáros Lőrinc akaratának

Sorra kapják az ügyvédi leveleket azok az internetes médiumok, amelyek leközölték a felcsúti nagyvállalkozó tegnapi ingerült megnyilvánulását, hogy ha nem távolítják el azt, perre számíthatnak, sőt mint a Media1 megtudta, olyanok is kaptak levelet, akik le sem hozták a hangfájlt. Körképünkből kiderül, ki hogyan fogadta a levelet.