fbpx
Tóth Vera, a Sztárban sztár leszek! új zsűritagja és Sebestyén Katja

Testvére váltja Tóth Gabit a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében

A TV2 zenei tehetségkutatójában a hamarosan anyai örömök elé néző Tóth Gabi helyére a nővére, Tóth Vera ugrik be most vasárnap és a jövő héten.

Tóth Vera váltja a hamarosan anyai örömök elé néző Tóth Gabit a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában a mesterszékben. A vasárnapi Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében már Tóth Vera foglal majd helyet a zsűriben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi mellett – jelentette be a TV2 nem sokkal ezelőtt.

Továbbá Tóth Vera mesterként is segíti majd Tóth Gabi elődöntőbe jutott versenyzőjének, Sebestyén Katjának a felkészülését is.

„Szakmailag egyértelmű választásnak bizonyult számunkra Vera, hiszen amellett, hogy kiváló énekesnő, a Sztárban Sztár+1 kicsi egykori zsűritagjaként pontosan ismeri a műsor kulisszáit, és rutinosan mozog ebben a szerepben. Amellett, hogy szakmailag tökéletesen kiegészíti majd a mesterek csapatát, magánemberként a Gabi által képviselt értékeket is tovább viszi majd, így összességében Katja számára is profi és kiegyensúlyozott hátteret nyújtva. Hálásak vagyunk, hogy vállalta a felkérésünket”

– nyilatkozta Németh Ádám, a Sztárban Sztár leszek! senior kreatív producere.

A TV2 és az új zsűritag testvére, Tóth Gabi szerdán jelentette be, hogy az énekes-zsűritag úgy határozott, hogy a Sztárban sztár leszek! utolsó két adásában már nem lesz jelen.

„Gabi már nagyon a finisben van, bármelyik pillanatban dönthet úgy a gyermeke, hogy elindul kifelé. Ebből már olykor adódnak kényelmetlen helyzetek, egy élő műsorban, ezrek előtt pedig pláne sokszor nehéz tartani magadat. Úgy érezte, ha nem tudja száz százalékosan teljesíteni a feladatait, akkor inkább elengedi, bármennyire sajnálta, de sokat jelent neki, hogy én helyettesíthetem. Örömmel vállaltam a felkérést, már az elejétől figyelemmel követtem a műsort, az egyik legigényesebb magyar kereskedelmi televíziós műsornak tartom, ami tartalmas, és általa új tehetségeket ismerhetünk meg, mint anno a Megasztárban, amiben én is szerepeltem. Már zsűriként és versenyzőként is részt vettem a Sztárban Sztár szériákban, így azonnal nosztalgikus hangulatba kerültem. Boldogan vágok bele a feladatba! Katja vérprofi, de személyiségében erőteljes, bízom benne, hogy sokat tudok majd neki segíteni a felkészülésben. Nehéz, de egyben hálás feladat kizárólag fiúk mellett helyet foglalni a zsűriben, de úgy gondolom, hogy ha humor van, akkor minden van. Emellett számomra a szeretet, a fegyelem és a játék az a három kulcsszó, ami mesterként és zsűriként is elengedhetetlen” – mondta Tóth Vera az első találkozót követően.

Sebestyén Katja mellett Békefi Viktória, Misurák Tünde, Tasnádi Bence és Feng Ya Ou száll majd harcba a győzelemért, a vasárnapi adásban pedig ezúttal két-két karaktert is színpadra visznek majd.

Borító: Tóth Vera, a Sztárban sztár leszek! új zsűritagja és Sebestyén Katja. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások