fbpx
RTL Klub adásszünet

Az RTL Magyarország hat saját gyártású sorozattal is készül jövőre

Ebből 5 saját gyártású sorozat, az RTL tévéképernyőjén lesz, egy pedig kizárólag az RTL Most internetes rendszeren. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese árult el erről részleteket.

2020-as tévés újdonságokat jelentett be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a Kreatív által szervezett Nagy Kreatív Márkanap elnevezésű budapesti rendezvényen szerdán.

Kolosi Péter a szakmai közönségnek elárulta, hogy az RTL Magyarország több új saját gyártású tévés sorozattal is készül a 2020-as esztendőre.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese. Fotó: RTL sajtószoba
Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese. Fotó: RTL sajtószoba

A vezérigazgató-helyettes ismertetése szerint jövőre egyszerre 5 sorozatcím is az RTL képernyőjén lesz, további egy, a Nofilter csak az interneten, az RTL Most digitális platformon lesz látható. (Korábban sorozat producerét is megszólaltatva a Media1 korábban már részletesen írt).

Készül a Bátrak Földje

Kolosi a Nagy Kreatív Márkanapon részleteket mutatott be a Bátrak földje című új fikciós sorozatból, melyről a Media1 májusban már megírt néhány információt. Kolosi megerősítette, hogy a Bátrak Földje napi sorozatként lesz képernyőn, sőt prezentációjából az is kiderült, hogy összesen 80 darab, egy órás epizód készül a telenovellából.

A sorozatot a Paprika Studios készíti, showrunnere, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Kalamár Tamás.

A Bátrak Földje a XIX. században, a kiegyezés előtti években játszódik. Nem történelmi sorozat lesz, de szakértőkkel ellenőriztették a történelmi tényeket is a hitelesség érdekében.

Jön az Apatigris

Részleteket vetített le Kolosi Péter az Apatigris című, készülő sorozatból is. Ez az RTL első hetente adásba kerülő hazai gyártású dramedy-je lesz. Az első évada 8 epizódból áll majd, az egyes részek hossza 48 perc. Showrunnere Herman Péter, forgatókönyvírója Köbli Norbert.

A sorozat szereplői között találjuk Scherer Pétert, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Michl Julit, Rujder Vivient, Szalay Bencét.

A gyártó szintén a Paprika Studios, derült ki a prezentációból.

Gyerekvállalásról szól a Mellékhatás

Ugyancsak érkezik az RTL-re a Mellékhatás című heti sorozat, melynek showrunnere az Apatigrishez hasonlóan Herman Péter. A Mellékhatás forgatókönyvírója Gasztonyi Kálmán lett. Ezt a sorozatot a Solaz Media készíti az RTL számára.

A Mellékhatás a gyerekvállalás nehézségeiről szól. Egy fiatal, tehetséges és ambiciózus nőgyógyász egy elkövet egy rettenetes hibát, de hogy ezt kijavítsa, béranyát keres a nőnek, akit meddővé tett.

Az első évad 10 epizódból áll majd, az egyes részek 42 percesek lesznek. A sorozatban szerepel majd Haumann Máté, Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra, Nagy Zsolt, Tenki Réka és Sztarenki Dóra is.

Lesz Drága örökösök 3 és A Tanár 3. évadán is dolgoznak

Kolosi Péter megemlítette azt is, hogy folytatódik a Drága örökösök is, már dolgoznak a harmadik évadon, valamint érkezik A Tanár 3. évada is.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások