fbpx
RTL Klub, logó, RTL Klub HD

Műsorváltozás az RTL Klubon, hosszabb lesz a Házasodna a gazda

A változások valamennyi vasárnap esti program kezdési időpontját érintik.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kisebb, de valamennyi vasárnap esti műsorának kezdési időpontját érintő változásokról döntött az RTL Klub.

A Sorozatwiki vette észre, hogy

  • 10 perccel előbb kezdődik majd a Házasodna a gazda, mely 19:00 helyett, már 18:50-től képernyőre kerül,  sőt nem csupán korábbra kerül, de a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 25 perccel hosszabb is lesz.
  • A Jófiúk az eddig tervezett 20:05-ről 20:15-re kerül
  • A Love Island adása csak 21:15-kor kezdődik majd vasárnap.

Az oldal szerint a változások mögött az húzódhat meg, hogy múlt vasárnap nagy verseny bontakozott ki az RTL Klub és a TV2 között, és az estét, ha csak hajszálnyival is (mindössze 0,2 százalékponttal) a TV2 nyerte, de hát hosszabb távon nyilván nem szeretné az RTL, ha ez tartósan így maradna.

Az RTL-en a Házasodna a gazda jól ment, a Jófiúk közepesen kezdett, a Love Islandet azonban kevesen nézték 18-49-ben, miközben a TV2-n a Sztárban sztár leszek! szintén közepesen indult, az Ázsia Expressz különkiadása remekelt, míg a Valami Amerika 3. gyenge számokat hozott.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, múlt vasárnap a TV2-n volt műsorváltozás, a TV2 az RTL-es Love Islandre indított rá műsorokat az előzetesen beharangozott film helyett.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában! Ma számoltunk be arról is, hogy milyen saját gyártású sorozatokkal készül az RTL Magyarország 2020-ra.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!