RTL Klub, logó, RTL Klub HD

Műsorváltozás az RTL Klubon, hosszabb lesz a Házasodna a gazda

A változások valamennyi vasárnap esti program kezdési időpontját érintik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Kisebb, de valamennyi vasárnap esti műsorának kezdési időpontját érintő változásokról döntött az RTL Klub.

A Sorozatwiki vette észre, hogy

  • 10 perccel előbb kezdődik majd a Házasodna a gazda, mely 19:00 helyett, már 18:50-től képernyőre kerül,  sőt nem csupán korábbra kerül, de a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 25 perccel hosszabb is lesz.
  • A Jófiúk az eddig tervezett 20:05-ről 20:15-re kerül
  • A Love Island adása csak 21:15-kor kezdődik majd vasárnap.

Az oldal szerint a változások mögött az húzódhat meg, hogy múlt vasárnap nagy verseny bontakozott ki az RTL Klub és a TV2 között, és az estét, ha csak hajszálnyival is (mindössze 0,2 százalékponttal) a TV2 nyerte, de hát hosszabb távon nyilván nem szeretné az RTL, ha ez tartósan így maradna.

Az RTL-en a Házasodna a gazda jól ment, a Jófiúk közepesen kezdett, a Love Islandet azonban kevesen nézték 18-49-ben, miközben a TV2-n a Sztárban sztár leszek! szintén közepesen indult, az Ázsia Expressz különkiadása remekelt, míg a Valami Amerika 3. gyenge számokat hozott.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, múlt vasárnap a TV2-n volt műsorváltozás, a TV2 az RTL-es Love Islandre indított rá műsorokat az előzetesen beharangozott film helyett.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában! Ma számoltunk be arról is, hogy milyen saját gyártású sorozatokkal készül az RTL Magyarország 2020-ra.

Szóljon hozzá!