Drága örökösök, RTL Klub

Kiszivárgott: A Drága örökösök új évada előbb jön a vártnál

Egy mobilapplikációból véletlenül túl korán kiderült az RTL Klub műsorainak időpontja, innen lehet tudni, hogy már jóval előbb képernyőn lesz a Drága örökösök második évada.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A vártnál jóval előbb, már augusztus 12-én, 20:05-kor folytatódik a Drága örökösök, az RTL Klub saját gyártású népszerű sorozatának új, második évada, A felújítás című epizóddal, vette észre a Sorozatwiki egyik olvasója a 24.hu TV24 nevű mobilapplikációjában, ahová véletlenül túl hamar kikerült az RTL Klub augusztusi tévéműsorának egy része.

A Drága örökösök 2. évada A mi kis falunk 3. szezonbeli ismétlését váltja majd az RTL Klubon.

A kiszivárgott információ kapcsán az oldal megjegyezte: még sosem volt ilyen, hogy már augusztus első felében képernyőre tűzzön az RTL Klub egy őszi műsort, és ezzel hamarabb, már augusztus közepén legalábbis részben kezdetét vegye a csatornán az őszi műsorrend.

A Drága örökösök első évada idén január és április között volt képernyőn. Az első 81 rész hatalmas siker lett, úgyhogy gyorsan berendelték a folytatását. Mint beszámoltunk róla, egy szereplő (Ullmann Mónika) már áprilisban elszólta magát, hogy már dolgoznak a folytatáson.

A korábbi sajtóhírek alapján egyébként több új sorozaton is dolgozik az RTL a következő időszakra. Ilyen A Jófiúk, ami egy idétlen rendőrös széria lesz, valamint mint azt a Media1 májusban megtudta, az RTL javában dolgozik egy új fikciós sorozaton is, ami Bátrak földje címmel lesz képernyőn. Ahogy a Media1 beszámolt róla, a Bátrak földje egy múltban játszódó kosztümös telenovella lesz, amit az a Kalamár Tamás készít, aki 2015-ig, 17 éven át a Barátok közt producere volt, de nevéhez fűződik egyebek mellett a Szeress Most! és az Oltári csajok is.

Arról, hogy milyen műsorokkal készül az idei évből még hátralévő időszakra az RTL Klub, egy idén júniusi sajtóbeszélgetés alapján is írtunk.

Frissítés 2019.07.30.

Új főcím is lesz

Időközben az RTL Klub is megerősítette, hogy augusztus 12-én lesz a Drága örökösök második évadának premierje, illetve néhány előzetes információt is megosztott például a történet folytatását illetően. Az RTL Klub bemutatta azt is, milyen lesz az új főcím.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!