Drága örökösök 2. évad

A Drága örökösök új főcímmel folytatódik

Az RTL Klub némi előzetes információt is elárult, hogyan folytatódik a történet második, augusztus 12-től képernyőre kerülő évada.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Ahogy arról hétfőn a TV24 applikáción keresztül idő előtt kiszivárgott műsorinformáció alapján már mi is beszámoltunk, az előzetes várakozásoknál jóval hamarabb, már augusztus 12-én elstartol a Drága örökösök új, második évada az RTL Klubon.

Az RTL Klub azóta kedden hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus 12-én lesz a második évad premierje, majd a sorozat minden hétköznap este 20 órától képernyőn lesz.

Az RTL Klub jelezte azt is, hogy egy új főcím is készült a sorozat 2. évadának kezdete alkalmából. Az új intro ide kattintva látható.

Az RTL Klub felidézte: a Drága örökösök első évada négy hónapon át óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén, a 81 rész főműsoridőben sugárzott adásainak átlagos közönségaránya a 18-49 éves korcsoporton 20,1 százalék volt.

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Így folytatódik a harc a vagyonért

A Drága örökösök második évadában is tovább folyik majd a harc a hatalmas vagyonért, amelyet Kálmán bácsi az örököseire és a falura hagyott. A Drága Örökösök új évadában az ügyvédnő, vagyis Kálmán bácsi özvegyének beköltözése alaposan felkavarja a Szappanos család életét.

Tibi háborút indít az új családtag ellen, és mindent megtesz, hogy elüldözze. Tamás kenderültetvénye majdnem bajba sodorja a családot, megjelenik Szláven felesége Olga is, akinek esze ágában sincs elválni, viszont letelepszik a faluban. Mónika és Subicz – a panzió és kisbolt új tulajdonosai – teljes egyeduralomra törnek Ökörapátiban. Kristóf szakít Pannával, és talán rátalál egy új szerelem is.

Kata és Dani kapcsolata pedig végre beteljesedhetne, ha Stefi egy váratlan életesemény kapcsán nem forgatná fel teljesen Dani mindennapjait. Sándor, Mihály, Zsóka és Anikó pedig készülnek a nagy afrikai útra.

Drága örökösök - Az egylet
Drága örökösök – Az egylet

A második évadban is szerepel majd Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Pápai Rómeó).

A sorozatból egy rövid részletet is közzétettek az RTL Klub honlapján.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!