fbpx
A Jófiúk, az RTL Klub új sorozatának eredetije

Az RTL Klub új sorozatot forgat Jófiúk címmel

A Jófiúk rendezője Kapitány Iván lett, és az őszi tévés csúcsszezonban már látható is lesz a saját gyártású széria.

Néhány napja a TV2 jelentette be, hogy hosszú időn után új napi sorozatot forgat, magyar színészek közreműködésével, Mintaapák címmel, most pedig az RTL Klub terveiről derült ki valami.

Mégpedig az, hogy az RTL Klub Jófiúk címmel egy új produkciót rendelt meg. A SorozatWiki írta meg egyelőre nem hivatalos információk alapján, hogy egy új, rendőrös vígjátékkal készül a csatorna.

Nagy sikerű külföldi sorozat magyar adaptációja

A vígjáték a spanyol Los hombres de Paco magyar adaptációja, mely elképesztő sikerrel ment hazájában. Az elmúlt 15 évben Olaszországban és Németországban is készült helyi változata. Spanyolországban 2005-2010 között 9 évadon át 117 részen át volt képernyőn.

A YouTube-on több rész is fellelhető a széria eredetijéből.

A mi kis falunk rendezője újra munkába állt

Az új sorozatot Kapitány Iván rendező cége, a Filmservice készíti. Ez a cég gyártotta korábban a Válótársak és a 200 első randi című sikersorozatokat is.

A SorozatWiki szerint a Jófiúk rendezője a korábban A mi kis falunk című sorozatot is rendező Kapitány Iván lett, és már zajlanak a forgatások.

Idétlen rendőrök

A Jófiúk egy csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak.

A sorozat eredetije egyébként korábban Balfék címmel már az AXN csatornán Magyarországon is látható volt, de csak szinkronnal, most viszont hús-vér magyar színészekkel játszatják el a történetet, vagyis az RTL Klub A Tanárhoz és több más népszerű sorozatához hasonlóan valóban testre szabatja az eredeti verziót a magyar nézők igényeinek megfelelően.

Már idén látható lehet az új sorozat

A SorozatWiki azt is írja, hogy a Jófiúk első évada heti rendszerességgel lesz látható, méghozzá már idén ősszel, és kiemelt szerepet szánnak neki az RTL Klub műsorai között.

Az RTL Magyarországot hiába keresték, mert nem mondtak el semmit, csak annyit közöltek, hogy az esetleges jövőbeni tervekről később adnak tájékoztatást a nézőknek.

Az RTL tehát nem cáfolt, de nem is erősített meg semmit.

Az információk hitelességére utal ugyanakkor, hogy a Media1 tapasztalatai szerint a jofiuk.hu internetes végződést már le is védte az RTL Magyarország.

Borítókép: Az RTL Klub készülő új sorozatának, a Jófiúknak az eredetije a spanyol Los hombres de Paco.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások