Az RTL Klub Szuperzöld című magazinműsorának műsorvezetője, Simon Krisztián

Az RTL Klub új műsort indít Szuperzöld címmel

A Szuperzöld műsorvezetője Simon Krisztián lesz, aki így egy másik műsorával együtt többször is képernyőn lesz az RTL-en.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mától új műsort indít az RTL Klub Szuperzöld címmel – értesült a Media1.

Az új műsornak ugyanaz a Simon Krisztián lesz a műsorvezetője, akit a kereskedelmi tévécsatorna éjszakai bagoly típusú nézői már ismerhetnek, hiszen ő vezeti évek óta az RTL Klub késő éjszakánként sugárzott, Brandmania című műsorát is. Simon Krisztián ezenkívül főszerkesztője a Marketing&Media című havilapnak, és főszerkeszti a Startup! magazin című, startupokról szóló internetes magazint is.

Ami a Szuperzöld című új műsorát illeti, az – ahogy azt a neve is sejtetni engedi – egy környezetvédelmi témájú magazinműsor. A műsorban a mértéktelen fogyasztásról és annak az élővilágra gyakorolt hatásairól, illetve a különböző újrahasznosítási megoldásokról esik majd szó.

A Szuperzöld témái az egyszerű praktikáktól a legújabb technológiákig terjednek

Egészen egyszerű, hétköznapi életben is könnyen bevezethető zöld praktikákat mutatnak be, valamint szó esik a napelemek sokoldalú felhasználásáról, és az építőiparban megjelenő komplex energetikai rendszerekről is. Az új RTL-es műsor tehát a környezettudatos gondolkodást szeretné népszerűsíteni, és be kíván mutatni minden olyan technológiát, terméket, vállalkozást, kezdeményezést, ami Magyarországon is elérhető.

Az első, premier adás ma, szombaton 12:40-től lesz.

Simon Krisztián a Facebookon ezt írta a műsorról:

Ez egy régi nagy álmom volt, ami most végre megvalósul és képernyőre kerül. Köszönet a csapatnak, a Merakinak, és azoknak, akik hisznek abban, amiben mi is, hogy ‘A jövő színe szuperzöld!’

Simon Krisztián egyébként a mostani műsor elindításának köszönhetően szombat délelőttönként így már kétszer is képernyőn lesz az RTL Klubon, hiszen nem sokkal a Szuperzöld előtt, délelőtt 11 órakor van a Brandmania csütörtökről péntek hajnalra virradó éjszaka sugárzott adásának ismétlése, és ugyan a szombati Brandmania-ismétlés után van még egy autós magazinműsor is, de aztán jön is vissza az új műsorának friss részeivel. Ráadásul lesz ismétlése is a Szuperzöldnek, méghozzá szintén csütörtökről péntek hajnalra virradó éjszaka, épp a 00:30-kor kezdődő Brandmania után, azoknak, akik hajnali 1 óra 5 perckor is a tévéképernyőkre szegezik a tekintetüket.

Az RTL Klub ezen a héten több műsorújdonságot is bejelentett, ezekről itt írtunk bővebben.  Épp most számoltunk be arról is, hogy átalakulnak az RTL Klub hétköznap estéi, miután április 29-én életbe lép egy új műsorrend

TV2-vel összefüggő hírekből is szép számban akadt a héten (vezérigazgatói kinevezés, tulajdonosváltás, kommunikációs változás, Azurák Csaba műsorvezető 18 év után történő távozása stb.), de volt műsort érintő újdonság is: épp most számoltunk be róla például, hogy  visszatér a Sztárban sztár, de még a nevében is más lesz, mint eddig.

Kiemelt kép: Simon Krisztián, az RTL Klub Szuperzöld  című műsorának képernyőse

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!