fbpx
TV2, Sztárban sztár

TV2: Visszatér a Sztárban sztár, de más lesz, mint volt

Tehetségkutató műsorként, civilekkel tér vissza a celebutánzós showműsor, ami a TV2 egyik hangsúlyos programja lesz a következő tévés csúcsszezonban.

Hat sikeres évad után a TV2 úgy döntött, hogy a változtat a Sztárban sztár soronkövetkező, hetedik szériáján, méghozzá nem kicsit, hanem nagyon. Ugyanis a jövőben nem hírességeket láthatunk majd más celebek bőrébe bújva, hanem a Sztárban sztár: Talent show alcímmel olyan évad jön, amelybe civilek jelentkezhetnek, és ők utánoznak majd sztárokat.

A Blikkrúzs a TV2 Instagramon közzétett posztjára lett figyelmes, amelyben épp szereplőket toboroztak az új évaddal visszatérő műsorba.

A toborzó TV2-s Insta-poszt alatt ez állt :

„Az ország házibulija megnyitja kapuit ‼️ Jön a Talent Show, ahol Te is megmutathatod, hogy mit tudsz! Ha úgy utánzod a hazai és világhírű előadókat, mint senki más a környékeden, akkor itt az helyed, jelentkezz! Legyél Te Magyarország legsokoldalúbb előadója!”

„A témával szintén foglalkozó SorozatWiki a TV2 sajtóosztályának is kérdést küldött, de nem valami sok konkrétumot árultak el a műsorról. Mindössze ezt válaszolták:

„Igen, megerősítjük, tegnap elindult a Sztárban Sztár: Talent Show casting felhívója”

A Sztárban Sztár: Talent Show a TV2 őszének egyik fontos műsora lesz

A SorozatWiki ugyanakkor további érdekes részletekkel is szolgál. Azt írják, a TV2 Csoportnál már több hónapja készül a saját fejlesztésű új formátum, melyben a tehetségkutatókhoz hasonlóan civilek fognak szerepelni.

A szereplőknek nem csak énekelniük kell majd, hanem beöltözve és maszkot viselve egymással kell versenyezniük, hogy ki tud hitelesebben egy adott sztár bőrébe bújni.

Iparági pletykákra hivatkozva azt is írja a blog, hogy a műsor a hagyományos Sztárban sztárral ellentétben tartalmazni fog felvett és élő adásokat is. Hozzáteszik, hogy a casting már egy-két hónapja tart a műsort készítő IKO Műsorgyártó cégnél.

Az oldal arról is beszámolt, hogy tudomásuk szerint az új show ősszel lesz látható a TV2-n és ez lesz a csatorna egyik legfontosabb műsora az idei év második felében.

A Sztárban sztár első évada egyébként 2013 októberében volt képernyőn, kezdetben a műsorvezető Friderikusz Sándor volt. 2014 óta Till Attila vezette a műsort.

A héten számos, a TV2-t érintő fontos hír jelent meg a Media1-en: távozott fontos műsorvezető Azurák Csaba személyében, érkezett új vezérigazgató Pavlev Stanchev személyében, és zajlik a tulajdonosváltás is a TV2-nél. A TV2-vel kapcsolatos híreinket ide kattintva érhetik el. Vannak RTL-es újdonságok is, ezekről ide kattintva olvashatják el híreinket.

Kiemelt kép: A Sztárban sztár előző évadának egyik pillanata
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások