TV2, Sztárban sztár

TV2: Visszatér a Sztárban sztár, de más lesz, mint volt

Tehetségkutató műsorként, civilekkel tér vissza a celebutánzós showműsor, ami a TV2 egyik hangsúlyos programja lesz a következő tévés csúcsszezonban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Hat sikeres évad után a TV2 úgy döntött, hogy a változtat a Sztárban sztár soronkövetkező, hetedik szériáján, méghozzá nem kicsit, hanem nagyon. Ugyanis a jövőben nem hírességeket láthatunk majd más celebek bőrébe bújva, hanem a Sztárban sztár: Talent show alcímmel olyan évad jön, amelybe civilek jelentkezhetnek, és ők utánoznak majd sztárokat.

A Blikkrúzs a TV2 Instagramon közzétett posztjára lett figyelmes, amelyben épp szereplőket toboroztak az új évaddal visszatérő műsorba.

A toborzó TV2-s Insta-poszt alatt ez állt :

„Az ország házibulija megnyitja kapuit ‼️ Jön a Talent Show, ahol Te is megmutathatod, hogy mit tudsz! Ha úgy utánzod a hazai és világhírű előadókat, mint senki más a környékeden, akkor itt az helyed, jelentkezz! Legyél Te Magyarország legsokoldalúbb előadója!”

„A témával szintén foglalkozó SorozatWiki a TV2 sajtóosztályának is kérdést küldött, de nem valami sok konkrétumot árultak el a műsorról. Mindössze ezt válaszolták:

„Igen, megerősítjük, tegnap elindult a Sztárban Sztár: Talent Show casting felhívója”

A Sztárban Sztár: Talent Show a TV2 őszének egyik fontos műsora lesz

A SorozatWiki ugyanakkor további érdekes részletekkel is szolgál. Azt írják, a TV2 Csoportnál már több hónapja készül a saját fejlesztésű új formátum, melyben a tehetségkutatókhoz hasonlóan civilek fognak szerepelni.

A szereplőknek nem csak énekelniük kell majd, hanem beöltözve és maszkot viselve egymással kell versenyezniük, hogy ki tud hitelesebben egy adott sztár bőrébe bújni.

Iparági pletykákra hivatkozva azt is írja a blog, hogy a műsor a hagyományos Sztárban sztárral ellentétben tartalmazni fog felvett és élő adásokat is. Hozzáteszik, hogy a casting már egy-két hónapja tart a műsort készítő IKO Műsorgyártó cégnél.

Az oldal arról is beszámolt, hogy tudomásuk szerint az új show ősszel lesz látható a TV2-n és ez lesz a csatorna egyik legfontosabb műsora az idei év második felében.

A Sztárban sztár első évada egyébként 2013 októberében volt képernyőn, kezdetben a műsorvezető Friderikusz Sándor volt. 2014 óta Till Attila vezette a műsort.

A héten számos, a TV2-t érintő fontos hír jelent meg a Media1-en: távozott fontos műsorvezető Azurák Csaba személyében, érkezett új vezérigazgató Pavlev Stanchev személyében, és zajlik a tulajdonosváltás is a TV2-nél. A TV2-vel kapcsolatos híreinket ide kattintva érhetik el. Vannak RTL-es újdonságok is, ezekről ide kattintva olvashatják el híreinket.

Kiemelt kép: A Sztárban sztár előző évadának egyik pillanata

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.

Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatója. Fotó: kormany.hu

A Miniszterelnökséget hiába kérdezték, de egy újságíró kiszámolta, mennyibe kerülhetett az áldott, békés karácsony

Közel félmilliárd forintba kerülhetett az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor kormánya sajtóhirdetésekben kívánt nekik áldott, békés karácsonyt, és ebben a kalkulációban a tévés hirdetések még nem, illetve csupán a három országos napilapban megjelent sajtóhirdetések vannak benne. A hirdetések egy része egyébként késve, karácsony után jelent meg.

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!